16 Ιαν 2018

H Seat στο Mobile World Congress 2018

Η Seat συμμετέχει στο Mobile World Congress 2018 με ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο από εξελίξεις στο τομέα της συνδεσιμότητας.

Συμμετέχοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα τελευταία βήματα προόδου στην Easy Mobility, τη στρατηγική ανάπτυξης της μελλοντικής κινητικότητας. Ο πλήρης προσαρμόσιμος Seat Simulator, οι πρώτες πρωτοβουλίες που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Telefónica, το Leon Cristobal, η ενσωμάτωση της Alexa και άλλων συστημάτων ψυχαγωγίας και τέλος οι συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ ανώτερων στελεχών της Seat με αντιπροσώπους κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, είναι μερικές από τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η Seat κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Το κύριο περίπτερό της στο συνέδριο διαθέτει έναν προσομοιωτή που προσφέρει σε οπτική 360ο το μέλλον της ψηφιοποίησης που αναπτύσσει η μάρκα. Μέσω του SEAT ID, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το προφίλ και τις ανάγκες τους, ώστε να έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο της μάρκας και να σχεδιάσουν την καλύτερη προσαρμοσμένη επιλογή οδήγησης στη πόλη. Πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την οδήγηση του μέλλοντος. Η εμπειρία θα είναι πλήρως προσαρμόσιμη και διαδραστική, αντλώντας από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας συνδεσιμότητας και οδήγησης, πάνω στα οποία η μάρκα εργάζεται αυτή την περίοδο. Ένα άλλο highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα. Με έμφαση στην ασφαλή κινητικότητα, αυτός ο πραγματικός «φύλακας άγγελος», που έλαβε θετικές κριτικές στο πρόσφατο Smart City Expo, συγκεντρώνει περισσότερους από 15 βοηθούς ασφαλείας με στόχο τη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, όπως περισπασμοί του οδηγού κατά την οδήγηση, υπνηλία, ταχύτητα ή κατανάλωση αλκοόλ.

Η φιλόδοξη παρουσία της Seat στο Mobile World Congress θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της στην 4YFN, μία πλατφόρμα επιχειρηματικής δικτύωσης που προωθεί η Mobile World Capital Barcelona και φέρνει σε επαφή νεοσύστατες εταιρείες, επενδυτές, δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες εταιρείες. Η Seat στα πλαίσια του συνεδρίου στοχεύει στην προσέλκυση ταλέντων και επαγγελματικών στο ψηφιακό περιβάλλον. Επιπλέον πρόκειται να παρουσιάσει ανοιχτή πρόκληση καινοτομίας στις νεοσύστατες εταιρείες με στόχο τη παροχή λύσεων σε διαδικασίες της Industry 4.0, στα πλαίσια προώθησης των Smart Factory projects.

Ετικέτες: