Επικαιρότητα Κόσμος

Η Bridgestone Ινδίας προστίθεται στην περιοχή της EMEA από το 2020

Η Bridgestone ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020 οι δραστηριότητές της στην Ινδία θα μεταφερθούν από την στρατηγική επιχειρηματική μονάδα της Κίνας, Ασίας-Ειρηνικού SBU για να ενταχθούν στην αντίστοιχη της EMEA (SBU).

Ως εκ τούτου, η Bridgestone Ευρώπης, Ρωσίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (BSEMEA) θα γίνει η Bridgestone Ευρώπης, Ρωσίας, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής (BSEMIA), μία από τις τέσσερις στρατηγικές επιχειρηματικές μονάδες παγκοσμίως, μαζί με την Bridgestone Κίνας, Ασίας-Ειρηνικού, Bridgestone Αμερικής και Bridgestone Ιαπωνίας. Η ενσωμάτωση της Bridgestone Ινδίας στην EMEA εντάσσεται στον συνεχή μετασχηματισμό της Bridgestone EMEA, που αξιοποιεί τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης για λύσεις κινητικότητας, οι οποίες να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών για ευκολία, αποδοτικότητα και βιωσιμότητα.

Αυτή η μεταφορά θα ξεκλειδώσει το αναξιοποίητο δυναμικό τόσο της Ινδίας όσο και της EMEA. Ως αποτέλεσμα της ταχείας επέκτασης της αγοράς αυτοκινήτων και ελαστικών στην Ινδία, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στον τομέα της λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου, των πωλήσεων ελαστικών αρχικού εξοπλισμού σε επίπεδο aftersales και ειδικότερα των ευκαιριών για τους στόλους, που μπορούν να υλοποιηθούν καλύτερα όταν συνδυάζονται με την εμπειρία και την εμπειρογνωμοσύνη της Bridgestone EMEA. Ομοίως, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Bridgestone EMEA μπορεί να επιταχυνθεί από τις τεχνολογικές δεξιότητες και την τεχνογνωσία της Ινδίας.

Ο Parag Satpute θα συνεχίσει να ηγείται της Bridgestone Ινδίας, ως Διευθύνων Σύμβουλος. Η αλλαγή αυτή σημαίνει επίσης ότι η Bridgestone Ινδίας θα ενταχθεί στο τμήμα που ανακοινώθηκε πρόσφατα για τις Ανερχόμενες Αγορές της Bridgestone, παράλληλα με τις επιχειρήσεις της εταιρείας στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Ρωσία._Δελτίο Τύπου

 

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου