top icon
Κόσμος

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια στην CES 2024

Η Hyundai θα αποκαλύψει στην CES 2024 τα μελλοντικά της σχέδια για ένα ενεργειακό οικοσύστημα υδρογόνου εστιάζοντας σε νέο σύστημα λογισμικού και τεχνητή νοημοσύνη.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser και κοινοποίησε τις πρώτες πληροφορίες των ανακοινώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην CES 2024. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Hyundai θα μοιραστεί τα μελλοντικά της σχέδια για τη δημιουργία ενός ενεργειακού οικοσυστήματος υδρογόνου εστιάζοντας σε νέο σύστημα λογισμικού και τεχνητή νοημbοσύνη, με θέμα «Ease everyway».

Η Hyundai Media Day θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2024 και ώρα Ελλάδος 23.00-23.45 (1:00-1:45 pm PST), στο Mandalay Bay Convention Center στο Λας Βέγκαςτων Η.Π.Α.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του παγκόσμιου καναλιού της εταιρείας στο YouTube: https://www.youtube.com/@HyundaiWorldwide.

Η Hyundai θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ο μετασχηματισμός της θα φέρει καθολικά οφέλη στην ανθρωπότητα βασιζόμενος στο υδρογόνο και το λογισμικό. Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τα σχέδιά της για την προώθηση ανθρωποκεντρικών καινοτομιών πέρα από την κινητικότητα προσφέροντας άνεση στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Τα μελλοντικά σχέδια της Hyundai θα συνδυάζουν τις δυνατότητες των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου Hyundai Motor με σκοπό να επιταχύνουν τη μετάβαση προς μια κοινωνία υδρογόνου. Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης την εργαλειοθήκη του υδρογόνου για να δημιουργήσει αποτελεσματικά μια αλυσίδα αξίας καθαρού υδρογόνου.

Επιπλέον, θα περιγράψει τη στρατηγική λογισμικού του Ομίλου και τη μελλοντική κατεύθυνση για τη δημιουργία ενός πλήρως βελτιστοποιημένου οικοσυστήματος με επίκεντρο τον χρήστη που συνδέει συσκευές, υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2024, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει την ποικιλόμορφη προσέγγισή της, από τις καινοτόμες τεχνολογίες έως τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας, για να αναδείξει το πώς θα δημιουργήσει μια ανθρωποκεντρική μελλοντική κοινωνία μεταβαίνοντας σε ένα ενεργειακό οικοσύστημα υδρογόνου εστιάζοντας στο λογισμικό σύστημα και την τεχνητή νοημοσύνη.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ