top icon
Κόσμος

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία IONIQ Lab

Η Hyundai Motor Company θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών για τα ηλεκτρικά οχήματα στην Ταϊλάνδη, με τη δημιουργία του IONIQ Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ.

Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το IONIQ 5, επιδεικνύοντας την δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο. Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.

Hyundai

Το IONIQ Lab θα χρησιμεύσει ως κόμβος καινοτομίας και βιωσιμότητας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων σε ένα μέρος δείχνει την αφοσίωση της χώρας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της κινητικότητας. Το IONIQ Lab έχει σχεδιαστεί για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «Pioneer Playground», ένα σύγχρονο κέντρο που στοχεύει στην ενίσχυση της ελευθερίας της κινητικότητας, της συνδεσιμότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εγκατάσταση παρέχει έναν δυναμικό χώρο για εξερεύνηση των έξυπνων τεχνολογιών και προϊόντων της μάρκας IONIQ.» Η επένδυση στο IONIQ Lab στην Ταϊλάνδη υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των πελατών μας. Η Hyundai δεν αγκαλιάζει απλώς το μέλλον με ηλεκτρικά οχήματα αλλά εξερευνά επίσης την ταυτότητά τους και ετοιμάζεται να μοιραστεί απίστευτες εμπειρίες στο IONIQ Lab, προσφέροντας στους πελάτες μας έναν μοναδικό χώρο για να γνωρίσουν την τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai Mobility. Το IONIQ Lab βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου στο True Digital Park της Ταϊλάνδης. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Hyundai για πρωτοποριακές καινοτομίες και βιώσιμες πρακτικές.

Hyundai

Η Hyundai προσκαλεί τους πελάτες να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή σχεδίαση του IONIQ 5 και την κορυφαία τεχνολογία συναισθηματικής οδήγησης της μάρκας N στο IONIQ Lab. Αυτό το εξαιρετικό όχημα έχει καθιερώσει ένα νέο πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση, επιδεικνύοντας την ιδέα ότι οι συναρπαστικές επιδόσεις μπορούν να συνυπάρξουν σε τέλεια αρμονία με την περιβαλλοντική συνείδηση.

Hyundai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ