top icon
Πωλήσεις

Η παραγωγή οχημάτων νέας ενέργειας της BYD έφθασε τα 7.000.000 οχήματα

Ραγδαία αύξηση παραγωγής σημειώνει η BYD, με τις πωλήσεις να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στις 25 Μαρτίου, η BYD, ο κατασκευαστής Οχημάτων Νέας Ενέργειας και μπαταριών ισχύος στον κόσμο, έγινε η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που έχει κατασκευάσει 7 εκατομμύρια Οχήματα Νέας Ενέργειας.

Ένα DENZA N7, φέρει τον αριθμό -ορόσημο- για την εταιρεία και κύλισε τους τροχούς του στο εργοστάσιο της Τσινάν στην Κίνα, συμβολίζοντας άλλη μια σημαντική επιτυχία για τον κατασκευαστή.

BYD

Η BYD είχε φτάσει την παραγωγή του 1 εκατομμυρίου Οχημάτων Νέας Ενέργειας (ΟΝΕ) τον Μάιο του 2021 και επιτάχυνε αυτόν τον αριθμό τριπλασιάζοντάς τον μέσα σε 18 μήνες, ξεπερνώντας στη συνέχεια τις 5 εκατομμύρια μονάδες στους μόλις 9 επόμενους μήνες.

Κατόπιν, σε 7 μήνες από αυτό το σημείο, η BYD εκτόξευσε την παραγωγή προς το ορόσημο των 7 εκατομμυρίων μονάδων, επιδεικνύοντας μια δυναμική αλυσίδα εφοδιασμού από την αρχή έως το τέλος της παραγωγής και τα οφέλη των συνεργειών και κλίμακας.

BYD

Το 2023, οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις «ΟΝΕ» της BYD αυξήθηκαν στις 3,02 εκατομμύρια μονάδες, εδραιώνοντας τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις οχημάτων που φέρουν αυτές τις τεχνολογίες, φιλικές προς το περιβάλλον. Διάφορα μοντέλα από την ευρεία γκάμα της μάρκας ηγήθηκαν σε πωλήσεις στις κατηγορίες τους.

Με έντονη δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, η BYD επέκτεινε γρήγορα την παγκόσμια παρουσία της το 2023, με εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων νέας ενέργειας που υπερέβησαν τις 240.000 μονάδες σε εξαγωγές —αύξηση 337% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

BYD

Μέχρι σήμερα, τα επιβατικά Οχήματα Νέας Ενέργειας της BYD διατίθενται σε 64 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, με στρατηγικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις κατασκευής στην Ταϊλάνδη, τη Βραζιλία, το Ουζμπεκιστάν και την Ουγγαρία. Φέτος, η BYD γίνεται επίσημος συνεργάτης του Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου UEFA 2024, συστήνοντας τα Οχήματα Νέας Ενέργειας στην παγκόσμια σκηνή.

BYD

BYD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ