top icon
Επικαιρότητα

Η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi κάνει restart

Οι τρεις εταιρείες ανακοίνωσαν μία νέα διοικητική δομή, στη συμμαχία που έχουν ήδη διαμορφώσει, σε μια προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους τις σκιές που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αφήνει το «σκάνδαλο Ghosn».

Σε μία προφανή προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τα παιχνίδια ισχύος αλλά και τη διελκυστίνδα ανάμεσα στο ιαπωνικό και γαλλικό στρατόπεδο, το νέο διοικητικό σχήμα της συμμαχίας των τριών εταιριών – Alliance Board, όπως πλέον αποκαλείται – θα έχει εφεξής ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Renault, Jean-Dominique Senard, και μέλη του τους Thierry Bolloré (CEO Renault), Hiroto Saikawa (CEO Nissan) και Osamu Masukο (CEO της Mitsubishi).

«Το νέο Συμβούλιο της Συμμαχίας θα είναι το μοναδικό όργανο που θα επιβλέπει τις επιχειρήσεις και τη διακυβέρνηση στη συμμαχία μεταξύ της Renault, της Nissan και της Mitsubishi», αναφέρουν οι τρεις πλευρές στην επίσημη ανακοίνωσή τους.

Και προσθέτουν:

«Το νέο συμβούλιο σκοπεύει να συναντάται κάθε μήνα στο Παρίσι ή στο Τόκιο και θα ενημερώνει τακτικά τους ενδιαφερόμενους για τις βασικές πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματά του. Η επιχειρησιακή επιτροπή θα ζητήσει τη δημιουργία συγκεκριμένων έργων που θα αυξήσουν την αξία και των τριών εταιρειών».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και οι τρεις πλευρές, η νέα αυτή διοικητική δομή θα είναι επωφελής για όλους._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ