top icon
Επικαιρότητα

Η Urus σέρνει το χορό στις πωλήσεις της Lamborghini

Το 2018 οι πωλήσεις τις Lamborghini εκτοξεύτηκαν κατά 51%. Κι αυτό για έναν και μόνο λόγο.

Η πολυδιαφημισμένη είσοδος της Lamborghini στην κατηγορία των «εξωτικών» SUV ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο με τη νέα Urus συνεισφέροντας με το καλημέρα στην ιταλική εταιρεία από τη Sant’ Agata – ούτε λίγο ούτε πολύ – 1.761 πωλήσεις παγκοσμίως, εκ των οποίων σχεδόν οι 500 στις ΗΠΑ. Για το 2019 δε, οι προβλέψεις τις ιταλικής εταιρείας είναι ακόμα πιο αισιόδοξες μιας και η δημοτικότητα της Urus διαρκώς ανεβαίνει.

«Φέτος σκοπεύουμε να φτάσουμε συνολικά τις 7.000 έως και 8.000 πωλήσεις. Κι αυτό γιατί φέτος θα έχουμε ένα πλήρες έτος παραγωγής της Urus», δηλώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας, Federico Foschini.

Αυτή τη στιγμή, όπως αποκάλυψε ο Foschini, η Lamborghini έχει στα χέρια της παραγγελίες που αντιπροσωπεύουν την παραγωγή της Urus για περίοδο 10 έως και 12 μηνών.

«Δεν θέλουμε να γεμίσουμε την αγορά με Urus επειδή είμαστε ακόμα σε μια κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων και πρέπει να διατηρήσουμε τον έλεγχο της προσφοράς και ζήτησης».

Ο Federico Foschini αποκάλυψε πως πάνω από το 70% των αγοραστών της Urus αγοράζουν για πρώτη φορά κάποιο μοντέλο της Lamborghini.

«Η πελατειακή μας βάση γίνεται ολοένα και ευρύτερη. Υπάρχει ένα νέο είδος αγοραστών που προσελκύει η Lamborghini, ανθρώπων που ίσως δεν είναι οπαδοί των super cars, αλλά άνθρωποι που θέλουν ένα αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση, ένα αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης με πολυτέλεια»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ