top icon
Κόσμος

Lamborghini Urus με 6 τροχούς (video)

Μια μοναδική στην κυριολεξία Lamborghini Urus με 6 τροχούς καταγράφηκε από φακό στην Φλόριντα.

Η συγκεκριμένη Lamborghini Urus αποτελεί προϊόν μιας εταιρείας βελτιώσεων με έδρα τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Τη βάση αποτελεί η γνωστή μας Urus V8 twin turbo, που δεν διαθέτει κανένα είδος εξηλεκτρισμού.

Αδιαφορεί για κάθε είδους οικονομία, καθώς στόχος, όπως φαίνεται, είναι να γίνει τεράστια, με κάθε κόστος. Έχει μεγαλώσει σε μήκος όπως είναι εμφανές, αποκτώντας τώρα έναν ακόμα άξονα και δύο επιπλέον τροχούς.

Η κατασκευή φαίνεται να είναι στο τελικό στάδιο, πλην κάποιων λεπτομερειών που αναμένεται να βαφτούν στο άμεσο μέλλον. Η τροποποιημένη Urus έχει διατηρήσει το βασικό της σχήμα, με το πίσω μέρος που έχει μακρύνει να διατηρεί το κλειστό του σχήμα, χωρίς να έχει γίνει pick-up, όπως αρέσει στους Αμερικανούς.

Lamborghini

Αν και έχει σημαντικές αλλαγές, έχει διατηρήσει κάποια στοιχεία από την αυθεντική Urus, κυρίως στο εμπρός μέρος, με το πίσω να έχει τις περισσότερες αλλαγές. Πέρα από το μακρύ πίσω μέρος που αλλάζει την εικόνα του μοντέλου, υπερβολές μοιάζουν το diffuser, οι δύο αεροτομές και φυσικά ο τεράστιος θόλος για να χωρέσει τους διπλούς τροχούς.

Το οξύμωρο είναι ότι για την κατασκευή της φρόντισε μια εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους μετατροπές μοντέλων της Jeep, αλλά και της Ford και πιο συγκεκριμένα του Bronco. Σύμφωνα με την εταιρεία μετατροπής οι δύο πίσω άξονες παρέχουν κίνηση, ενώ δεν έχει γίνει καμία βελτίωση στον V8 κινητήρα.

Lamborghini

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ