top icon
Κόσμος

Μια Lamborghini Urus ειδικού σκοπού για τους carabinieri

Αυτή είναι η έκτη Lamborghini Urus που εντάσσεται στο δυναμικό της ιταλικής αστυνομίας, με τη συγκεκριμένη να προσφέρει υπηρεσίες πέραν των συνηθισμένων.

Μπορεί η Lamborghini να είναι γνωστή στους φίλους των τεσσάρων τροχών για τα εξωτικά σπορ κουπέ μοντέλα της, εντούτοις είναι η Urus, ένα πολυτελές SUV υψηλών επιδόσεων, αυτή που χάρισε στη διάσημη εταιρεία από τη Sant’Agata το απαραίτητο για τη βιωσιμότητά της άλμα στις διεθνείς αγορές.

Αυτή τη φορά, το ιταλικό SUV έρχεται να επιδείξει μια διαφορετική της πτυχή, άμεσα συνδεδεμένη βέβαια με την ικανότητά της να κινείται γρήγορα.

Lamborghini Urus

Αποτελώντας την έκτη κατά σειρά Urus που παραλαμβάνουν οι ιταλικές αστυνομικές αρχές, το εικονιζόμενο αντίτυπό της προορίζεται για την μεταφορά πλάσματος αλλά και οργάνων που προορίζονται για μεταμόσχευση – και για το λόγο αυτό είναι εφοδιασμένη στο πίσω μέρος μ’ ένα ειδικά διασκευασμένο φορητό ψυγείο.

Lamborghini Urus

Εξωτερικά, την ευθύνη των χρωματισμών έχει το Centro Stile της Lamborghini, συνδυάζοντας την κλασική μπλε απόχρωση των ιταλικών αστυνομικών αρχών με το λευκό. Επιπλέον, λογότυπα της αστυνομίας από ανακλαστική μεμβράνη έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες, ενώ έχει ενσωματωθεί και το γνώριμο μοτίβο της ιταλικής σημαίας. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν μια μπάρα LED φώτων χρώματος μπλε στην οροφή, καθώς και την απαραίτητη για τις περιστάσεις σειρήνα.

Lamborghini Urus

Στο εσωτερικό έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος για την εγκατάσταση απινιδωτή καθώς και μιας αναδιπλούμενης οθόνης που είναι τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό.

Lamborghini Urus

Το αυτοκίνητο ανήκει στη γνωστή οικογένεια εκδόσεων Performante της ιταλικής εταιρείας. Εδώ, ο V8 twin-turbo κινητήρας των Ιταλών αποδίδει 666 ίππους και ροπή 850 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 σε 3,3 δευτερολέπτων και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.

Lamborghini Urus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lamborghini Urus
  • Lamborghini Urus
  • Lamborghini Urus
  • Lamborghini Urus
  • Lamborghini Urus
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ