top icon
Κόσμος

Jeep Avenger «Concentrated Freedom»: Οι λύσεις εξατομίκευσης συναντούν μία διάσημη εικαστικό

Το ταξίδι της Jeep και του νέου Avenger συνεχίζεται, μέσω της διαδικτυακής σειράς «Concentrated Freedom», η οποία είναι διαθέσιμη στο κανάλι της αμερικανικής εταιρείας στο YouTube.

H διαδικτυακή σειρά «Concetrated Freedom», η οποία είναι αφιερωμένη στο πρώτo αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, έφτασε στο δεύτερο επεισόδιό της, όπου οι λύσεις εξατομίκευσης του Avenger έρχονται αντιμέτωπες με τη διάσημη εικαστικό, Sofia de Moser Leitão. Θα μπορέσει το ηλεκτρικό Jeep να καλύψει τις δημιουργικές ανησυχίες της καλλιτέχνιδας από την Πορτογαλία;

Μετά τη διαδρομή μέσα από τους Δολομίτες, το ταξίδι της Jeep και του νέου Avenger συνεχίζεται μέσω της διαδικτυακής σειράς «Concentrated Freedom» που είναι διαθέσιμη στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Στο δεύτερο επεισόδιο, η Γερμανίδα παρουσιάστρια, Rabea Schif, εξερευνά τη λίμνη Garda στο Ανατολικό άκρο της Λομβαρδίας στην Ιταλία, μαζί με τη διάσημη εικαστικό Sofia de Moser Leitão. Οι εντυπωσιακές επιλογές στα χρώματα και τις υφές και οι πολλαπλές λύσεις εξατομίκευσης που προσφέρει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Jeep, έρχονται αντιμέτωπες με τις απαιτήσεις μιας από τις πλέον δημιουργικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Την ίδια στιγμή, το Avenger προσφέρει μια σειρά έξυπνων λύσεων αποθήκευσης που εκτός από εξαιρετική χωρητικότητα ξεχωρίζουν και για την πρακτικότητά τους.

Το νέο Avenger αποτελεί το σύμβολο της νέας εποχής των SUV της Jeep, προσφέροντας ξεχωριστό στιλ, κορυφαία ευελιξία και πρακτικότητα, αλλά και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Από τη φάση της σχεδίασης η επιλογή των χρωμάτων και οι επιλογές εξατομίκευσης αποτέλεσαν βασικές απαιτήσεις του πλάνου εξέλιξης. Επιπλέον, περισσότερα από 130 αυθεντικά αξεσουάρ αναπτύχθηκαν έτσι ώστε πρακτικά κάθε πελάτης να έχει το δικό του μοναδικό Avenger. Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και ιδιαίτερα απαιτητικοί πελάτες σε αυτό το κομμάτι όπως η Sofia de Moser Leitão, μπορούν να αξιοποιήσουν το Avenger σαν έναν λευκό καμβά, δημιουργώντας το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται καλύτερα στα αισθητικά τους κριτήρια.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, οι ψηφιακοί πίνακες και ο κρυφός φωτισμός επίσης μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις του πελάτη, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι που φτάνουν τα 34 λίτρα μπορούν με άνεση να φιλοξενήσουν με άνεση ακόμα και ογκώδη αντικείμενα.

Το 2o επεισόδιο με το Jeep Avenger και την Sofia de Moser Leitão μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Ενώ το 1ο επεισόδιο της σειράς, όπου η Rabea Schif συνοδεύει στους Δολομίτες τον Ιταλό πρωταθλητή του Surf Leonardo Fioravanti, είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • jeep_avenger_ concentrated freedom episode1
  • jeep_avenger_concentrated freedom_episode 2
  • jeep_avenger_concentrated freedom_episode 2
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ