top icon
Κόσμος

Και το όνομα αυτής… Kimera Evo38

Η νεότερη εκδοχή της Kimera Evo37 προσθέτει στην ονομασία της έναν ακόμα αριθμό. Και όχι μόνο.

Η Kimera Automobili ετοιμάζεται για το δεύτερο «χτύπημα» της. Που δεν είναι άλλο φυσικά από την πρεμιέρα μιας αναβαθμισμένης έκδοσης της Evo37, την οποία 4Τροχοί οδήγησαν στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2022.

Τι νέο φέρνει μαζί της η νέα Evo38 που θα δούμε να αποκαλύπτεται στις 22 Φεβρουαρίου στη Γενεύη; Κατ’ αρχήν ένα σύστημα τετρακίνησης, με στόχο τη δημιουργία «του Group B αυτοκινήτου που όλοι θα ήθελαν αλλά δεν παρουσιάστηκε ποτέ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σήμερα η ιταλική μάρκα του οδηγού αγώνων και δημιουργού της Kimera Evo37, Luca Betti.

Kimera Evo38

Η νέα Evo38 που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη με το εμβληματικά χρώματα της Martini Racing αναμένεται ελαφρώς ανασχεδιασμένη σε σχέση με την προκάτοχό του. Θα παραπέμπει σe μορφή φυσικά στην Stratos, με τα χαρακτηριστικά αλά Lancia S4 στρογγυλά φώτα να δεσπόζουν στο εμπρός μέρος, ενώ βελτιώσεις αναμένονται και στον τομέα της αερυδναμικής.

Θυμίζουμε ότι η Kimera Automobili είχε επιλέξει για την κίνηση της Evo37 έναν κινητήρα 2,1 λίτρων με δύο τούρμπο και τέσσερις κυλίνδρους, απόδοσης 505 ίππων, που εξασφάλιζε σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της Graziano Oerliko επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 3,0 δλ.

Αναβαθμίσεις αναμένονται και στο εσωτερικό, το οποίο θα διατηρεί την σπαρτιάτικη φιλοσοφία της Evoβ37 διανθισμένο για την περίσταση με σύγχρονα «συστατικά», όπως το carbon, το Alcantara κ.α.

Kimera Evo38

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Kimera Evo38
  • Kimera Evo38
  • Kimera Evo38
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ