top icon
Επικαιρότητα

Kia Sportage made in Europe

H Kia Motors Europe ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας γραμμής παραγωγής του επιτυχημένου οχήματός της ελευθέρου χρόνου Sportage, στο εργοστάσιό της στη Ζίλινα της Σλοβακίας. Η εταιρεία με την επιλογή της αυτή αποσκοπεί να κάνει το εργοστάσιό της στην Ζίλινα τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς εκεί παράγεται ήδη το Cee’d hatchback και το C’eed Sporty Wagon, ενώ στα σχέδια της εταιρείας είναι και η έναρξη λειτουργίας γραμμής παραγωγής του ProCee’d, δηλαδή της τρίθυρης εκδοχής του C’eed.
 
Με αυτές τις προθέσεις, οι επιτελείς της Kia Motors Europe υπολογίζουν να φτάσουν ρυθμούς παραγωγής της τάξεως των 100 μονάδων ανά εργάτη σε ετήσια βάση. Στις γραμμές παραγωγής της Ζίλινα θα απασχολούνται πλέον 2.400 εργάτες, οι οποίοι θα εργάζονται σε δύο βάρδιες.
 
Παράλληλα με τον «εξευρωπαϊσμό» του Sportage, θα έρθει και η αναβάθμιση του μέσα στο επόμενο έτος, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Α’ αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού σκέλους του ομίλου, κου Jean-Charles Lievens. Αναβάθμιση κυρίως στον αισθητικό τομέα._ Α.Γ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ