top icon
Κόσμος

Koινοπραξία LG Electronics και Luxoft

Η LG Electronics και η DCX Luxoft ανακοίνωσαν την έναρξη κοινοπραξίας, με στόχο την προώθηση και παροχή ψηφιακών εμπειριών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με έδρα τη Σάντα Κλάρα στην Καλιφόρνια, θα δημιουργηθεί ένα Infotainment και passenger-seat entertainment (PSE) σύστημα για τα αυτοκίνητα με ψηφιακό και έτοιμο για χρήση πιλοτήριο, καθώς και ένα ride-hailing σύστημα βασισμένο στην webOS Auto πλατφόρμα. Το webOS Auto 2.0 προσφέρει πρόσβαση σε έναν αυξανόμενο αριθμό διασυνδεδεμένων υπηρεσιών εντός του αυτοκινήτου, φέρνοντας μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία μέσω της βελτιωμένης λειτουργικότητας της κεντρικής μονάδας.

Τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών εντός του οχήματος περιλαμβάνουν βασικά στοιχεία, όπως η επεξεργασία πολυμέσων, ο έλεγχος πολλαπλών οθονών, η συνδεσιμότητα και η ασφάλεια, με στόχο να προσφέρουν άνεση στους επιβάτες και τους οδηγούς. Ως μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, το webOS Auto επιτρέπει στους κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (original equipment manufacturer-OEM) να δημιουργούν τη δική τους εμπειρία χρήσης.

LG Electronics

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG Electronics κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG Electronics αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία LG και Magna στην ηλεκτροκίνηση

Η LG και η Hyundai δημιούργησαν το IONIQ Concept Cabin

Κυρτή οθόνη P-OLED σε αυτοκίνητο παραγωγής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ