top icon
Κόσμος

Μεγάλος όμιλος δίνει τα χέρια με την SIXT για την προμήθεια 250.000 αυτοκινήτων

Η SIXT θα προμηθευτεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια με 250.000 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου ομίλου.

Ο πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας SIXT και η Stellantis, μια από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ βάσει της οποίας η πρώτη θα αγοράσει έως και 250.000 οχήματα για τον στόλο των οχημάτων ενοικίασής της σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2024 και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι πελάτες της SIXT θα επωφεληθούν από μια ελκυστική επιλογή οχημάτων των γνωστών εμπορικών σημάτων της Stellantis, συμπεριλαμβανομένων των Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia, Opel/Vauxhall, Peugeot, Ram και Maserati.

Οι παραδόσεις των 250.000 αυτοκινήτων στην SIXT θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία οχημάτων, από αυτοκίνητα πόλης έως SUV, van και φορτηγά, καθώς και όλους τους τύπους των κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των BEV.

Stellantis - SIxt

Επιπλέον, η Stellantis και η SIXT θα εξερευνήσουν επίσης πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας σε διάφορους τομείς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Mobilisights, της επιχείρησης δεδομένων ως υπηρεσίας (DaaS) της Stellantis.

Κατά τη διάρκεια των παραδόσεων των άνω οχημάτων από την Stellantis, ο αριθμός των πλήρως συνδεδεμένων αυτοκινήτων στον στόλο ενοικίασης της SIXT θα αυξηθεί σημαντικά.

Με την αγορά οχημάτων της Stellantis με συστήματα μετάδοσης κίνησης μειωμένων ή μηδενικών εκπομπών ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (BEV), η συμφωνία ευθυγραμμίζεται επίσης με τον στόχο της SIXT να μειώσει σημαντικά το αποτύπωμα CO2 του στόλου της και να «πιάσει» τον στόχο που θέλει τα ηλεκτροκίνητα οχήματά της στην Ευρώπη έως το 2030 να καταλαμβάνουν μερίδιο από 70 έως και 90%.

Stellantis - SIxt

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Stellantis - SIxt
  • Stellantis - SIxt
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ