top icon
Κόσμος

Οι μυστικές δοκιμές της Mercedes-AMG EQE

Η ηλεκτρική Mercedes EQE θα διαθέτει μια “πειραγμένη” εκδοχή από την AMG.

Η Mercedes EQE αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου αντιπροσωπεύοντας το ηλεκτρικό αδελφάκι της E-Class. Στο μεταξύ οι φήμες ότι η AMG επρόκειτο να επέμβει σε κάποια από τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας κυκλοφορούσαν ολοένα και συχνότερα. Στο παρελθόν, και για την ακρίβεια δέκα χρόνια πριν, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την SLS Electric Drive, ενώ μόλις πρόσφατα είδαμε την EQS με αισθητικές επεμβάσεις από την AMG, ενώ ο φακός του συνεργάτη μας Automedia έρχεται να επιβεβαιώσει πως η AMG θα βάλει το χέρι της και στην EQE. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Nürburgring κατά τη διάρκεια δοκιμών του αυτοκινήτου.

Την εμπλοκή της AMG με την ηλεκτροκίνηση επιβεβαίωσε και πέρυσι το Νοέμβριο η κατοχύρωση

των ονομασιών “EQE 43”, “EQE 53” και “EQE 63”. Καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο, είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς από τις φωτογραφίες ποια από τις τρεις αυτές εκδοχές σχετίζεται με το αυτοκίνητο της δοκιμής, το πιθανότερο όμως είναι να αφορά τη μικρότερη έκδοση, καθώς οι αισθητικές επεμβάσεις μοιάζει να περιορίζονται μόνο στις χρωματιστές δαγκάνες των φρένων και τα (καλυμμένα εν προκειμένω στο καμουφλαρισμένο αμάξωμα) σήματα της AMG.

Η Mercedes-AMG EQE θα έχει σαν άμεσο ανταγωνιστή της την ηλεκτρική εκδοχή της BMW M5, που σύμφωνα με μια πληροφορία, θα είναι τόσο ισχυρή όσο η Bugatti Veyron!

Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε μια πιο ακριβή αίσθηση της απόδοσης της EQE με την “περιποίηση” της AMG treatment, εντούτοις ένας καλός οδηγός αποτελεί το γεγονός ότι η EQS AMG θα διαθέτει ισχύ μεγαλύτερη των 600 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Mercedes-AMG EQE
  • Mercedes-AMG EQE
  • Mercedes-AMG EQE
  • Mercedes-AMG EQE
  • Mercedes-AMG EQE
  • Mercedes-AMG EQE
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ