top icon
Κόσμος

Μεθυσμένος οδηγός πήρε τηλ. την αστυνομία για να τον συλλάβει (video)

Παρότι είναι καταστροφικό, χιλιάδες οδηγοί πίνουν και οδηγούν. Ο συγκεκριμένος ωστόσο, είναι ο πρώτος που πήρε τηλέφωνο για να τον συλλάβουν.

Είναι από τα περιστατικά που εκπλήσσουν ακόμη και τους αστυνομικούς. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν τόσο μεθυσμένος που κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει άλλον οδηγό που κινούνταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Έτσι τουλάχιστον θεωρούσε, αφού παραβάτης ήταν ο ίδιος!

Το απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ και η αστυνομία έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, ώστε να δείξει τι μπορεί να συμβεί στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο παραβάτης λοιπόν, καλεί το 911 και λέει: «Είμαι στον αυτοκινητόδρομο 77 πηγαίνοντας νότια και υπάρχει κάποιος από τη λάθος πλευρά του δρόμου».

Από το τηλεφωνικό κέντρο του ζητάνε να τους περιγράψει το όχημα και η απάντηση είναι: «είχε τα μεγάλα φώτα ανοιχτά, σχεδόν με έβγαλε έξω από τον δρόμο».

Στη συνέχεια, η υπηρεσία ξεκινά έρευνα και εντοπίζει ένα Subaru Impreza να κινείται στην αντίθετη πλευρά. Το περιπολικό τον πλησιάζει και ο αξιωματικός ρωτά τον οδηγό: «Ξέρεις γιατί σε σταμάτησα;», με τον άνδρα να απαντά: «Ναι, επειδή ήμουν στη λάθος πλευρά του δρόμου», έχοντας αντιληφθεί τι έχει κάνει.

Όπως ισχυρίστηκε λίγο αργότερα, έχασε την έξοδο και αρχικά θεώρησε πως οι άλλοι πήγαιναν ανάποδα. Εν τέλει ήταν αυτός ο παραβάτης, καλώντας ουσιαστικά την αστυνομία για να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν το διπλάσιο από που ορίζει ο νόμος. Το ευτύχημα, είναι ότι δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ