top icon
Επικαιρότητα

Δωρεά αλκοολόμετρων για την ενίσχυση του έργου της Τροχαίας Αττικής

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) έχοντας ως προτεραιότητα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων προχώρησε σε δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής για την ενίσχυση του έργου της.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) έχοντας ως προτεραιότητα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αναλαμβάνει εδώ και χρόνια πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, σε αναγνώριση του κρίσιμου ρόλου της Τροχαίας στην οδική ασφάλεια προχώρησε σε δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής για την ενίσχυση του έργου της. Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΕΕ, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Αυτοκινήτων, κ. Δημήτριου Ζορμπά, της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ, κ. Ελίνας Παπασπυροπούλου, του Ταξίαρχου, Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής κ. Χ. Παπαφιλίππου και στελεχών της Τροχαίας Αττικής και της ΕΑΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των αλκοολομέτρων, o κ. Δημήτριος Ζορμπάς τόνισε: «Ο ασφαλιστικός κλάδος επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας και προσδοκά μακροχρόνια συνεργασία με την Τροχαία για την επίτευξη του κοινού στόχου. Με τη σημερινή δωρεά επιθυμούμε να ενισχύσουμε το έργο της Τροχαίας και ελπίζουμε να δούμε σύντομα μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.»

Ο Ταξίαρχος, Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής κ. Χ. Παπαφιλίππου αφού ευχαρίστησε την ΕΑΕΕ για τη δωρεά των αλκοολομέτρων παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κύριο Ζορμπά και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για τη δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνσή μας, η οποία φανερώνει την εκτίμησή σας για το έργο της Τροχαίας Αττικής και η οποία θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τους ελέγχους στους δρόμους της Αττικής. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιέπαινη πράξη σας και χαιρόμαστε που θα σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ