top icon
Κόσμος

Αποκάλυψη για τη νέα Alpine A110 Legende GT 2021

Η νέα Alpine A110 Legende GT 2021 είναι μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του εμβληματικού σπορ κουπέ μοντέλου των Γάλλων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό εργοστάσιο, η νέα Alpine A110 Legende GT 2021 θα παραχθεί σε μόλις 300 συλλεκτικά αντίτυπα για τους αγοραστές της γηραιάς ηπείρου εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Θυμίζουμε με την ευκαιρία ότι πέρσι η Alpine είχε παρουσιάσει μία αντίστοιχη έκδοση του μοντέλου, ταυτόχρονα με μια επιπλέον που έφερε την ονομασία Pure.

Σε αντίθεση με την προγενέστερη εκδοχή του μοντέλου, η νέα Alpine A110 Legende GT  2021 υιοθετεί τον «βιταμινούχο» 1.800άρη κινητήρα της έκδοσης S, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 292 ίππους.

Σύμφωνα με την Alpine, η νέα έκδοση διατίθεται στο χρώμα Mercury Silver σε συνδυασμό με τα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα Sabelt Comfort – η δεύτερη επιλογή κοσμείται από τον εξωτερικό χρωματισμό Abyss Blue και τα Amber Brown καθίσματα της Sabelt.

Alpine A110 Legende GT 2021

Και στις δύο περιπτώσεις, τα καθίσματα ρυθμίζονται προς έξι κατευθύνσεις, ενώ επενδύσεις δέρματος απαντώνται και στο εσωτερικό τμήμα των θυρών. Από εκεί και πέρα, ο εξοπλισμός είναι ενισχυμένος με αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της εταιρείας Focal κ.α.

Εξωτερικά αμφότερα κοσμούνται από νέα λογότυπα σε χρυσαφί χρώμα, 18άρες ζάντες, «χρυσές» δαγκάνες στο σύστημα πέδησης, ενώ το «παρών» δίνουν για πρώτη φορά και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Στα μηχανικά μέρη, πέραν του κινητήρα της Α110 S, η νέα Alpine A110 Legende GT  2021 υιοθετεί το σύστημα πέδησης του κορυφαίου μοντέλου της γκάμας Α110.

Alpine A110 Legende GT 2021

Όπως όλες οι εκδόσεις της A110, οι κρατήσεις για τη νέα Legende GT 2021 μπορούν να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας την σχετική εφαρμογή για smartphone. Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της λήψης ειδοποιήσεων για τις τελευταίες ειδήσεις της Alpine, καθώς και τη δυνατότητα κράτησης του αυτοκινήτου που επιθυμούν με ένα μόνο κλικ. Εάν οι πελάτες αλλάξουν γνώμη, επιστρέφει άμεσα την προκαταβολή, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Για να μετατραπεί η κράτηση σε παραγγελία, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το Alpine Center της επιλογής τους.

Alpine A110 Legende GT 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alpine A110 Legende GT 2021
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ