top icon
Κόσμος

Νέα Aston Martin DB12 με αναβαθμισμένη τεχνολογία

Ο αντικαταστάτης της Aston Martin DB11 θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου με νέα τεχνολογία στο εσωτερικό, αλλά πιθανότατα με τους ίδιους turbo V8 και V12 κινητήρες.

Με μια σειρά ενδεικτικών εικόνων, η Aston Martin προαναγγέλλει την παρουσίαση του διαδόχου της DB11. Η νέα DB12, όπως αναμένεται να ονομάζεται, θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

Επίσημα στοιχεία σχετικά με τη νέα Aston Martin DB12 δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τους Βρετανούς να δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Σχεδιαστικά δεν θα διαφέρει σημαντικά με την DB11, αποτελώντας συνέχειά της.

Τα φωτιστικά σώματα του νέου μοντέλου που αφήνει η Aston Martin να φανούν στις φωτογραφίες δείχνουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως δεν αρκούν για να αλλάξουν τη συνολικά γνώριμη σχετικά εικόνα.

Aston Martin DB12

Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, εκεί όπου το σύστημα πολυμέσων της Mercedes, που ήταν τοποθετημένο στο άνω μέρος του ταμπλό, αντικαταστάθηκε με ένα νέο, πιο εξελιγμένο, που βρίσκουμε τώρα, χαμηλά, στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

Το εσωτερικό είναι ανασχεδιασμένο συνολικά, όπως διακρίνεται και στην εικόνα που κυκλοφόρησε, με τους Βρετανούς να τονίζουν ότι δεν έχουν μείνει μόνο στη σχεδίαση, καθώς το νέο σύστημα πολυμέσων θα «μιλάει κανονικά αγγλικά».

Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Κάτω από το εμπρός καπό θα υπάρχουν οι γνωστές επιλογές, με τους διπλά υπερτροφοδοτούμενους V8 και V12 κινητήρες.

Aston Martin DB12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Aston Martin DB12
  • Aston Martin DB12
  • Aston Martin DB12
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ