Επικαιρότητα Κόσμος

Νέα αξεσουάρ της M Performance στη SEMA

Στην SEMA η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει μια σειρά από στιλιστικά αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τα εκρηκτικά μοντέλα της οικογένειας Μ.

Οι ήδη εκστατική M3 αποκτά, χάρη στο M Division, κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες «προσθήκες», άμεσα συνδεδεμένες με την αισθητική, που πλέον «αγριεύει» ακόμα περισσότερο. Στον τομέα της αεροδυναμικής, τα καλά νέα αφορούν στην προσφορά μιας πίσω αεροτομής η οποία είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19 και 20 ίντσες που μπορούν να τοποθετηθούν στους εμπρός και πίσω τροχούς, αντίστοιχα, τόσο στη Μ3, όσο και στις Μ4 και Μ2 από το καλοκαίρι του 2017 και εξής.

Στον τομέα των μηχανικών μερών, η M Performance φέρνει στη SEMA μια νέα coil over ανάρτηση για τις Μ3 και Μ4, η οποία δίνει τη δυνατότητα χαμηλώματος του ύψους του αυτοκινήτου από 5 έως και 20 χλστ. Επίσης, στην Έκθεση SEMΑ, η οποία ανοίγει επίσημα τις πύλες της την επόμενη βδομάδα, το γερμανικό… παράρτημα παρουσιάζει το βελτιωτικό πακέτο Power & Sound Kit, το οποίο προσφέρεται πέραν της αγοράς της Γερμανίας και σε εκείνη τον ΗΠΑ. Χάρη στο νέο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα, στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο, τα κέρδη σε απόδοση μεταφράζονται σε 35 ίππους και 52 Nm ροπής, ενώ για τις χειροκίνητες, στους επίσης 35 ίππους και τα 33 Nm.

Παράλληλα, για τους ιδιοκτήτες των μοντέλων Μ2, Μ3 και Μ4, η M Performance παρουσιάζει στη SEMA το σύστημα εξαγωγής M Performance Exhaust.

Τέλος, στην αμερικανική έκθεση η BMW παρουσιάζει μια σειρά από στιλιστικά αξεσουάρ που αφορούν στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, τα οποία «απευθύνονται» στα μοντέλα: Σειρά 2 Coupe, Σειρά 3 Sedan, Σειρά 4, Σειρά 7, Μ2, Μ3 και Μ4.

Περισσότερα, στο image gallery που ακολουθεί._Χ.Α.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου