top icon
Κόσμος

Προ των πυλών το νέο Audi e-tron

Η Audi ετοιμάζει τον διάδοχο των e-tron και e-tron Sportback που ενδεχομένως να μετονομαστούν σε Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback.

Ανεξάρτητα από το πώς τελικά θα ονομαστούν, η Audi δείχνει καθ’ όλα έτοιμη να παρουσιάσει τις νέες εκδοχές των ηλεκτρικών e-tron και e-tron Sportback. Αυτό τουλάχιστον «φωτογραφίζουν» οι πρώτες καμουφλαρισμένες εικόνες του πρωτότυπου, το οποίο πραγματοποίησε το δημόσιο ντεμπούτο του ως πρωτότυπο στο Αμβούργο της Γερμανίας στα πλαίσια της εκδήλωσης E-Connonball.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο εκδοχές του μοντέλου θα διαθέτουν αρκετές σχεδιαστικές βελτιώσεις, με σημείο αναφοράς τους ανανεωμένους προφυλακτήρες και τη νέα μάσκα.

Audi e-tron

Ωστόσο, οι σημαντικότερες θα βρίσκονται καλά κρυμμένες κάτω από τις μεταλλικές τους επιφάνειες. Εδώ, σημείο αναφοράς αναμένεται να είναι το αναβαθμισμένο hardware, και συγκεκριμένα οι εξελιγμένοι και πιο αποδοτικοί ηλεκτροκινητήρες, που σε συνδυασμό με την «ενισχυμένη» μπαταρία θα εξασφαλίζουν αυτονομία με μία φόρτιση που θα φτάνει τα 600 χλμ.

Audi e-tron

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η τρέχουσα γενιά των Audi e-tron και e-tron Sportback βασίζονται σε μία τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MLB, η οποία προορίζεται για οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Audi e-tron

Η αναβάθμιση των e-tron και e-tron Sportback σχεδιάζεται από την Audi παρά την επικείμενη άφιξη του Q6 e-tron, το οποίο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα PPE, η οποία είναι ειδικά εξελιγμένη, μαζί με την Porsche, αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Προς ώρας, η Audi δεν αποκαλύπτει πότε θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των νέων e-tron και e-tron Sportback. Ωστόσο, ιδιαίτερα πιθανό είναι να δουν τα φώτα της δημοσιότητας τον επόμενο μήνα στην πόλη του φωτός, στα πλαίσια της Έκθεσης Παρισιού, ή αργότερα μέσα στο 2022, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες.

Audi e-tron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Audi e-tron
  • Audi e-tron
  • Audi e-tron
  • Audi e-tron
  • Audi e-tron
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ