top icon
Κόσμος

Νέο Hyundai Santa Fe: Με ποιους κινητήρες θα έρθει (video)

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά νέων φωτογραφιών από το εντυπωσιακό Santa Fe, ανακοινώντας παράλληλα τους κινητήρες με τους οποίους θα λανσαριστεί.

Η πέμπτη γενιά του Hyundai Santa Fe αποκαλύψθηκε πλήρως. Η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες από τις προδιαγραφές του μοντέλου, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας των SUV.

Hyundai

Το Santa Fe εντυπωσιάζει με την αισθητική του. Το τετραγωνισμένο αμάξωμα προβάλει έναν δυναμισμό και μια περιπετειώδη εμφάνιση. Τα 4,8 μέτρα μήκους υπόσχονται εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό, με τις τρεις σειρές καθισμάτων να φιλοξενούν έως 7 επιβάτες. Στην πενταθέσια διάταξη, το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 725 λίτρων.

Hyundai

Όπως είναι φυσικό, οι οθόνες ειναι πλήρως ψηφιακές, καλύπτοντας το μισό τμήμα του ταμπλό. Απο πλευράς εξοπλισμού, δεν λείπει το παραμικρό, με τους Κορεάτες να έχουν προικίσει το αυτοκίνητο με δεκάδες συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Hyundai

Όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα, το νέο Santa Fe θα έρθει στην Ευρώπη με δύο εξηλεκτρισμένους κινητήρες. Έναν φουλ υβριδικό 1.6 λτ. με απόδοση 230 ίππων και έναν plug-in hybrid που συνδυάζει τον ίδιο 1.600άρη βενζινοκινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ, έχοντας συνδυαστική ισχύ 265 ίππων.

Hyundai

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Hyundai Santa Fe

Αναλυτικές πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Η εμπορική πορεία του SUV της Hyundai στην Ευρώπη, προγραμματίζεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ