top icon
Κόσμος

Ριζικές αλλαγές για το νέο Hyundai Santa Fe

Με σχεδίαση ριζικά διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν, το νέο Hyundai Santa Fe γυρίζει μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του.

Η πέμπτη γενιά του Hyundai Santa Fe που σήμερα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, αποστασιοποιείται πλήρως σε σχέση με τον προκάτοχό του υιοθετώντας μια τετραγωνισμένη σιλουέτα που σίγουρα προκαλεί αίσθηση.

Hyundai Santa Fe

Σήμα κατατεθέν του νέου SUV της Hyundai είναι πλέον οι έντονες ακμές και η παντελής απουσία κυρτών επιφανειών. Η μεγάλη περιοχή της πέμπτης πόρτας στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό προσωπείο με το ψηλό καπό, τα αιχμηρά φτερά και τους προβολείς σχήματος «Η» δίνουν πλέον τον τόνο σε επίπεδο αισθητικής προσέγγισης.

Hyundai Santa Fe

Από το πλάι, το επιμηκυμένο μεταξόνιο του νέου Sante Fe συνδυάζεται με μια τολμηρή γραμμή οροφής, τονισμένα φτερά, ευκρινείς θόλους τροχών, κοντύτερο εμπρός πρόβολό και τροχούς 21 ιντσών, που σε συνδυασμό έρχονται να εξασφαλίσουν στο νέο SUV της Hyundai με μια στιβαρή και περιπετειώδη εμφάνιση.

Προς ώρας, η Hyundai δεν αποκαλύπτει στοιχεία για το ακριβές μέγεθος του νέου Santa Fe, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe: Ευρύχωρο εσωτερικό

Η Hyundai χαρακτηρίζει το εσωτερικό του νέου Sante Fe ως έναν «γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης για έναν αβίαστο τρόπο ζωής στην ύπαιθρο». Χαρακτηριστική εδώ είναι η δήλωση της εταιρείας για τον χώρο φόρτωσης, ο οποίος «δίνει την αίσθηση βεράντας όταν η πέμπτη πόρτα είναι ανοιχτή και τα καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα».

Hyundai Santa Fe

Την ίδια στιγμή, η εσωτερική σχεδίαση δίνει έμφαση στις οριζόντιες και κάθετες γραμμές, με το μοτίβο σχήματος «Η» που εφαρμόζεται στο ταμπλό και τους αεραγωγούς να ενισχύσει την open space αίσθηση της καμπίνας.

Hyundai Santa Fe

Μια ποικιλία χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας, όπως η πανοραμική κυρτή οθόνη των 12,3 ιντσών, οι δύο επιφάνειες για ασύρματη φόρτιση κινητού και το σύστημα infotainment ενισχύουν την ορατότητα του οδηγού προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας.

Hyundai Santa Fe

Αυτή τη στιγμή η Hyundai κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τις μονάδες κίνησης που θα φιλοξενηθούν κάτω από το επιβλητικό εμπρός καπό. Ωστόσο, σχεδόν βέβαιο είναι ότι η γκάμα θα περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και plug-in υβριδικά σύνολα.

Hyundai Santa Fe

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Santa Fe θα δοθούν στη δημοσιότητα τον Αύγουστο, όταν η Hyundai θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του νέου, επταθέσιου SUV της.

Hyundai Santa Fe

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Hyundai Santa Fe
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ