top icon
Κόσμος

Νέο online κατάστημα Alfa Romeo

Οι λάτρεις της Alfa Romeo μπορούν πλέον να αγοράζουν τα αυθεντικά προϊόντα της μάρκας από το ανανεωμένο online κατάστημα.

Διαθέσιμη μέσω του νέου, συνολικά αναβαθμισμένου σε αισθητική και λειτουργίες online καταστήματος της Alfa Romeo είναι η καινούργια συλλογή προϊόντων της μάρκας. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ με κοινό παρονομαστή την αδιαπραγμάτευτα υψηλή αισθητική, την κορυφαία ποιότητα και την ισχυρή ταυτότητα.

Alfa Romeo store Performance

Αυτά τα νέα προϊόντα δεν απευθύνονται μόνο στους παραδοσιακούς λάτρεις της μάρκας αλλά έχουν σκοπό να καλλιεργήσουν και την επόμενη γενιά Alfisti. Ανάλογα με το ύφος τους είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες που ονομάζονται «Performance», «Urban Red Line» και «Sport Red Passion».

Alfa Romeo store Performance

Η πρώτη συνδυάζει τη διαχρονική ομορφιά με το σπορ χαρακτήρα, έχοντας ως βασικό διακριτικό το τετράφυλλο τριφύλλι που εδώ και πάνω από έναν αιώνα αποτελεί συνώνυμο της κορυφαίας απόδοσης. Παράλληλα η μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση τονίζει το στιλ, την άνεση, την λειτουργικότητα και την κομψότητα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του DNA της μάρκας.

Alfa Romeo store Performance

Η σειρά «Urban Red Line» υποστηρίζει το σπορ ύφος σε αδιατάραχτη ισορροπία με την άνεση που απαιτεί η αστική καθημερινότητα, θέτοντας σε προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και το μοναδικό ντιζάιν. Την συλλογή ολοκληρώνει η σειρά «Sport Red Passion», η πιο αθλητική εκ των τριών.

Ξεχωρίζοντας από έντονες λεπτομέρειες, η συγκεκριμένη σειρά υπερβαίνει τους συμβατικούς κανόνες της αισθητικής απευθυνόμενη σε εκείνους που αρέσκονται σε έντονη δραστηριότητα και υψηλές επιδόσεις χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στο στιλ. Όπως ακριβώς και τα μοντέλα της Alfa Romeo δηλαδή.

Alfa Romeo store Performance

Alfa Romeo online store

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alfa Romeo store Performance
  • Alfa Romeo store Performance
  • Alfa Romeo store Performance
  • Alfa Romeo store Performance
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ