Πολλά είναι τα ρεκόρ που έχουν καταρριφθεί στη διάσημη γερμανική πίστα-ειδική διαδρομή. Αυτό όμως είναι σίγουρα το πιο παράδοξο.

Πριν λίγες μόλις ώρες, πάνω από 1 εκ. θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του πιο διαδεδομένου σήμερα μέσου κοινωνικής δικτύωσης του πλανήτη, ένα ακόμα ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση». Με τη διαφορά ότι δεν επρόκειτο για ακόμα ένα… αγωνιώδες εγχείρημα κάποιου μεγάλου κατασκευαστή να σπάσει τα χρονόμετρα, αλλά για την προσπάθεια του κινέζου stunt-man, Han Υue, να καλύψει κινούμενος πάνω σε δύο μόλις τροχούς το σύνολο της διαδρομής των 21 σχεδόν χλμ. οδηγώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο Mini.

Κινούμενος με μ.ω.τ. που δεν υπερέβη τα 28 χλμ./ώρα, ο Han Yue χρειάστηκε 45 ολόκληρα λεπτά προκειμένου να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στη γερμανική πίστα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος παρέμεινε ανοιχτή στο κοινό!

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, το ειδικά διαμορφωμένο Mini που «επιστρατεύτηκε» ειδικά για την περίσταση, ήταν εφοδιασμένο με συμπαγή ελαστικά, τροποποιημένες πλύμνες και, φυσικά για λόγους ασφαλείας, με roll cage και μπάκετ καθίσματα αγωνιστικών προδιαγραφών._Χ.Α.