top icon
Κόσμος

Νέο Toyota C-HR: Αυτό είναι το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζεται

Η Toyota έβαλε εμπρός τις μηχανές της ξεκινώντας στη γείτονα χώρα την παραγωγή του νέου C-HR.

Το νέο C-HR είναι έτοιμο πλέον προκειμένου να ξεκινήσει σύντομα την εμπορική του σταδιοδρομία στις κατά τόπου αγορές της γηραιάς ηπείρου με την Toyota Motor Europe να ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της παραγωγής του στη Sakarya της Τουρκίας υπό την «εποπτεία» της Toyota Motor Manufacturing Turkey.

Όπως επισήμως ανακοινώθηκε σήμερα, για την έναρξη της παραγωγής του νέου C-HR, η Toyota επένδυσε περισσότερα από 308 εκατ. ευρώ στις εν λόγω εγκαταστάσεις εντάσσοντας μάλιστα στην δυναμική του εργοστασίου και τη συναρμογή της μπαταρίας που τροφοδοτεί την plug-in παραλλαγή του μοντέλου με ετήσια προβλεπόμενη παραγωγή 75.000 μονάδων.

Toyota C-HR

Έτσι, η συνολική επένδυση στην τουρκική μονάδα που διατηρεί η Toyota στην επαρχία Sakarya ξεπερνά πλέον τα 2,5 δις ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το νέο Toyota C-HR μπαίνει στην αγορά διαθέτοντας στη φαρέτρα του τέσσερα ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης: τα αυτοφορτιζόμενα υβριδικά C-HR των 1,8 και 2,0 λίτρων με 140 και 198 ίππους, το 2λιτρο Hybrid με έξυπνη τετρακίνηση (AWD-i), επίσης με 198 ίππους, και το 2λιτρο Plug-in Hybrid των 223 ίππων.

Toyota C-HR

Όπως οι Corolla, Corolla Cross και Prius, έτσι και το νέο C-HR βασίζεται στη μεσαία πλατφόρμα GA-C της Toyota, στην οποία πρωτοστατούν τα υβριδικά συστήματα κίνησης πέμπτης γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Τα 5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το νέο Toyota C-HR

Toyota C-HR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ