top icon
Κόσμος

Ντεμπούτο για το νέο VW Tiguan Allspace

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε σήμερα το νέο VW Tiguan Allspace που προσφέρει, σε σχέση με την απλή έκδοση, τη δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 επιβατών.

Μετά το νέο VW Tiguan που πρόσφατα δοκιμάσαμε στη χώρα μας στην plug-in υβριδική έκδοση eHybrid, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τώρα το νέο VW Tiguan Allspace ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παρουσία του δημοφιλούς της μοντέλου στην κατηγορία των μεσαίων SUV.

Από την έναρξη της παραγωγής της «μεγάλης» έκδοσης το 2017, περίπου 1,5 εκατομμύρια μονάδες της πλέον οικογενειακής έκδοση του VW Tiguan έχουν πωληθεί παγκοσμίως. Στην Ευρώπη το μοντέλο πωλείται υπό τη σκέπη της ονομασίας «VW Tiguan Allspace» και διατίθεται προαιρετικά με μια τρίτη σειρά καθισμάτων καθιστώντας έτσι εφικτή τη φιλοξενία έως και 7 επιβατών, χαρακτηριστικό που όλο και πιο σπάνια συναντά κανείς σήμερα στα SUV οχήματα της συγκεκριμένης κλάσης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του VW Tiguan Allspace

Με 5θέσια διάταξη, το νέο VW Tiguan Allspace προσφέρει έναν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 760 έως και 1.920 λίτρα, ενώ στην 7θέσια παραλλαγή του από 700 έως και 1.755 λίτρα.

VW Tiguan Allspace

Σε σχέση με τον προκάτοχό του το νέο VW Tiguan Allspace έχει αυξημένο κατά 22 χλστ. μήκος αγγίζοντας πλέον τα 4,723 μ.

Σύμφωνα με την VW, το «επιμηκυμένο» Tiguan διατίθεται με 5 στο σύνολο κινητήριες μονάδες, τρείς της βενζινοκίνητης οικογένειας TSI και δύο της πετρελαιοκίνητης TDI. Ωστόσο, στις σημερινές της ανακοινώσεις η VW δεν προβαίνει στον ακριβή προσδιορισμό των ως άνω μονάδων.

Κατόπιν παραγγελίας ή ανάλογα με τον εξοπλισμό, το «παρών» δίνουν τόσο το γνωστό 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της γερμανικής εταιρείας όσο και το επίσης γνώριμο σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

VW Tiguan Allspace

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW Tiguan Allspace
  • VW Tiguan Allspace
  • VW Tiguan Allspace
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ