Η Nissan σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Kunal Rawal παρουσιάζει στην Ινδία το «Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας» (Seat Belt Shirt-SBS) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό στη χρήση των ζωνών ασφαλείας στα πίσω καθίσματα.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία της Nissan India αποτελεί μέρος του δημόσιου κινήματος του #HaveYouClickedToday στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα της εκστρατείας, βασίζεται σε πληροφορίες από έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, με τίτλο «Χρήση της ζώνης πίσω καθίσματος και Παιδική Οδική Ασφάλεια στην Ινδία» που διεξήχθη από τη Nissan India και το SaveLIFE Foundation.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα πέμπτο του συνόλου των Ινδών επιλέγουν να μη φορούν ζώνες ασφαλείας στα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων τους, καθώς νιώθουν άβολα και θεωρούν πως φθείρουν τα ρούχα τους. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη χρήση των ζωνών ασφαλείας των πίσω καθισμάτων, η Nissan India συνεργάστηκε με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας του Bollywood Kunal Rawal, για να δημιουργήσουν από κοινού το Nissan Seat Belt Shirt.

Το πουκάμισο Nissan Seat Βelt είναι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα, συνδυάζοντας στυλ και ποιότητα για όσους θέλουν να ντύνονται άψογα, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και την οδική τους ασφάλεια. Διατίθεται σε κλασικό λευκό χρώμα και είναι φτιαγμένο από ένα απαλό, διαπνέων και ελαφρύ μίγμα βαμβακιού-πολυεστέρα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ζεστά καλοκαίρια ή με σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις. Το πουκάμισο φέρει σχετική σήμανση με τη ζώνη ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ότι αυτός που το φορά θυμάται πάντα να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας όταν μπει στο αυτοκίνητο._Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
50% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
50% (1 ψήφος)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 2
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά