top icon
Κόσμος

O Elon Musk αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Elon Musk καταγγείλει ως «εντελώς αναληθείς» αναφορές στο διεθνή Τύπο που θέλουν τον ισχυρό άνδρα της Tesla και της SpaceX να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μια αεροσυνοδό σε ιδιωτικό τζετ το 2016.

Σάλος έχει ξεσκάσει τις τελευταίες ώρες μετά από ρεπορτάζ του Business Insider, το οποίο ανέφερε χθες σε σχετική δημοσίευσή του η SpaceX του Elon Musk πλήρωσε 250.000 δολάρια το 2018 για να διευθετήσει μια αξίωση σεξουαλικής παρενόχλησης από μια μη κατονομαζόμενη αεροσυνοδό ιδιωτικού τζετ.

Το άρθρο ανέφερε τις σχετικές πληροφορίες επικαλούμενο μαρτυρίες ενός επίσης μη κατονομαζόμενου ατόμου που είπε ότι ήταν φίλη της αεροσυνοδού και παρείχε σχετική δήλωση ως μέρος της διαδικασίας ιδιωτικού διακανονισμού της όλης υπόθεσης.

«Έχω όμως μια πρόκληση για αυτόν τον ψεύτη που ισχυρίζεται ότι ο φίλος του με είδε «εκτεθειμένο» – περιγράψτε έστω ένα πράγμα, ο,τιδήποτε (ουλές, τατουάζ,…) που δεν είναι γνωστό στο κοινό. Δεν θα μπορέσει να το κάνει, γιατί δεν συνέβη ποτέ», έγραψε ο Elon Musk στο Twitter.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από το ότι φέρεται να εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα, ο Elon Musk έτριψε τον μηρό της αεροσυνοδού και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο εάν «έκανε περισσότερα» κατά τη διάρκεια ενός μασάζ εν πτήσει.

Η αεροσυνοδός πιστεύει ότι η άρνησή της να αποδεχθεί την πρόταση του Elon Musk είχε βλάψει τις ευκαιρίες της να εργαστεί στη SpaceX και την ώθησε να προσλάβει δικηγόρο το 2018, σύμφωνα με το Business Insider.

Η SpaceX έκανε τον διακανονισμό εξωδικαστικά και συμπεριέλαβε μια συμφωνία μη αποκάλυψης της υπόθεσης που εμπόδισε την αεροσυνοδό να μιλήσει για αυτό, ανέφερε επίσης το Business Insider.

Στο δημοσίευμά του, ο Elon Musk φέρεται να είπε σε απάντησή του ότι η ιστορία της αεροσυνοδού ήταν μια «υπηρεσία με πολιτικά κίνητρα» και ότι υπήρχαν «πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία».

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Elon Musk έγραψε στο Twitter:

«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να εξεταστούν μέσα από ένα πολιτικό πρίσμα – αυτό είναι το τυπικό (απεχθές) παιχνίδι τους – αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα καλό μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου».

«Και, για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς», πρόσθεσε ο Elon Musk σε άλλο tweet.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ