top icon
Κόσμος

Ο Esteban Ocon με μια πρωτότυπη Alpine A110 στο Nurburgring (video)

Μια άγρια εκδοχή της Alpine A110 φαίνεται ότι δοκιμάζει ο Esteban Ocon στο Nurburgring, σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακό χρόνο, έστω και ανεπίσημα.

Μια πρωτότυπη Alpine A110 κατέγραψε ο φακός του CarSpyVideo στο Nurburgring. Ωστόσο, αυτό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το video είναι το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί ο οδηγός της Formula 1, Esteban Ocon, ο οποίος πέρασε πίσω από το τιμόνι της για να κάνει μια δοκιμή.

Σύμφωνα με την καταγραφή του χρόνου που έκαναν οι άνθρωποι που δημοσίευσαν το video, ο Esteban Ocon έκανε 7:18,77, που είναι αναμφίβολα εντυπωσιακός χρόνος, έστω και αν είναι ανεπίσημος. Επιπλέον, η δοκιμή έγινε κατά τη διάρκεια που η πίστα ήταν ανοιχτή στο κοινό και είχε κίνηση.

Με αυτό το δεδομένο, αν και όπως φαίνεται ο Ocon πίεσε αρκετά το αυτοκίνητο, πιθανότατα, χωρίς κίνηση θα μπορούσε να πάει πιο γρήγορα.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, δεν υπάρχουν στοιχεία για την έκδοση, αλλά σε σχέση με την πιο άγρια A110 R φαίνεται να έχει πιο χαμηλή ανάρτηση. Επιπλέον, έχει αλλαγές στις εισαγωγές του, νέους τροχούς, αλλά και μεγαλύτερη φτερούγα πίσω, με το diffuser και την εξάτμιση να παραπέμπει ευθέως στην έκδοση R.

Η ημερομηνίας παρουσίασης αυτής της πιο άγριας έκδοσης δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, με τις δοκιμές της να είναι σε προχωρημένο στάδιο, δεν θα πρέπει να είναι αργά η πρεμιέρα της.

Για την ιστορία, ο Esteban Ocon είναι οδηγός της BWT Alpine F1 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης οδηγών του Πρωταθλήματος 2023.

Alpine

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ