top icon
Κόσμος

Ο Max Verstappen οδηγεί ένα θηριώδες Honda CR-V 800 ίππων (video)

Πίσω από το τιμόνι ενός μοναδικού, υβριδικού Honda CR-V, 800 ίππων, βρέθηκε ο Πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen.

Μια ιδιαίτερη γνωριμία είχε ο Max Verstappen, λίγο πριν το GP του Miami, καθώς είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα μοναδικό, πανίσχυρο υβριδικό Honda CR-V. Ο James Hinchcliffe, οδηγός από τα Indycar, έκανε χρέη οικοδεσπότη και «ξεναγού».

Βλέπετε αυτό το ιδιαίτερο CR-V δεν θυμίζει σε τίποτα ένα εργοστασιακό μοντέλο, αφού είναι ένα, μοναδικό -στην κυριολεξία- πρωτότυπο, που δεν θα δούμε ποτέ στο δρόμο. Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με τις πόρτες να ανοίγουν προς τα επάνω, αλλά και το μισό πίσω μέρος να σηκώνεται για να αποκαλύψει τα μηχανικά μέρη.

Honda CR-V Hybrid Racer

Ένας V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,2 λίτρων, με «καταγωγή» από τα Indycar, φωλιάζει ανάμεσα στο σωληνωτό πλαίσιο, με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι ένα 6άρι της Xtrac. Η απόδοση του θηρίου φτάνει τους 800 ίππους

Ο Max Vertsappen, Πρωταθλητής και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, απόλαυσε την εμπειρία της οδήγησης αυτού του πανίσχυρου Honda, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί και δεν αρκέστηκε μόνο στα τυπικά, προσφέροντας και ασυνήθιστο για τα δεδομένα του θέαμα, πηγαίνοντας με το… πλάι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Honda CR-V Hybrid Racer
  • Honda CR-V Hybrid Racer
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ