top icon
Κόσμος

O Nico Rosberg στο Μονακό με το Rimac Nevera (video)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Nico Rosberg, ανακαλύπτει, όχι πάντα με τη δέουσα επιτυχία, στους δρόμους του Πριγκιπάτου τις αρετές του ηλεκτρικού Rimac Nevera που πρόσφατα απέκτησε.

O Nico Rosberg δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.O Γερμανός… απόστρατος πιλότος της F1 – και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κορωνίδα των αγώνων ταχύτητας σε τέσσερις τροχούς το 2016 – αποτελεί πλέον έναν από τους γνωστότερους υπέρμαχους της ηλεκτροκίνησης έχοντας επενδύσει σε περισσότερες από 20 νεοφυής εταιρείες στον τομέα της κινητικότητας, αλλά και στη Formula E. Tην ίδια στιγμή, η αμιγώς «ηλεκτρική» ομάδα του, η Rosberg X Racing, διαπρέπει στο Extreme E, ούσα η πρωταθλήτρια του ταχέως αναπτυσσόμενου θεσμού για το 2021.

Συστάσεις δεν χρειάζεται ασφαλώς ούτε και το ηλεκτρικό Nevera της κροατικής Rimac, ένα hypercar που έχει προ πολλού αναστατώσει τους παραδοσιακούς κατασκευαστές σούπερ σπορ αυτοκινήτων. Τόσο με τις επιδόσεις που εξασφαλίζουν οι 1.914 ίπποι των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων του, όσο και με την «καθαρόαιμη» συμπεριφορά του.

Rimac Nevera - Nico Rosberg

Πρόσφατα μάλιστα, ο Γερμανός πιλότος έγινε ο πρώτος, στην κυριολεξία, κάτοχος του κροατικού hypercar, το οποίο και παρέλαβε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού από τα χέρια του ιδρυτή της εταιρείας, Mate Rimac.

Rimac Nevera - Nico Rosberg

Σήμερα, το κάθε άλλο παρά αταίριαστο δίδυμο των «Rosberg» και «Nevera» συναντιέται εκ νέου. Αυτή τη φορά, με φόντο το Πριγκιπάτο του Μονακό, και τους δρόμος πέριξ αυτού, στους οποίους ο 37χρονος πιλότος επιχειρεί να ανακαλύψει τις αρετές του νέου του αυτοκινήτου. Όχι πάντα με τη δέουσα επιτυχία…

Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια:

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ