Επικαιρότητα Κόσμος

O Robert De Niro πρωταγωνιστεί στην ευρωπαϊκή καμπάνια του Kia e-Niro

Η Kia ξεκίνησε μία νέα πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια για το ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Robert De Niro.

 

Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο De Niro θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος. Η συνεργασία της Kia με τον De Niro θα βασίζεται στον αμίμητο χαρακτήρα και την αίσθηση χιούμορ του ηθοποιού, προκειμένου να τονιστούν τα πολλά προτερήματα του e-Niro, η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 485 km, το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, οι τεχνολογίες επανάκτησης ενέργειας και η crossover αισθητική. Η πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια του e-Niro με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro αρχίζει τον Νοέμβριο και σχεδιάστηκε από την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

 

Το e-Niro είναι διαθέσιμο με μακράς αυτονομίας και υψηλής χωρητικότητας 64 kWh μπαταρία ιόντων-λιθίου πολυμερούς, όπως επίσης με μπαταρία 39,2 kWh, η οποία προσφέρει στους οδηγούς έως 312 km αυτονομία με μία φόρτιση. Με ταχυφορτιστή 100 kW, απαιτούνται μόλις 54 λεπτά για να επαναφορτιστεί η μπαταρία 64 kWh του e-Niro στο 80%. To e-Niro θα καλύπτεται από την εργοστασιακή 7ετή (ή για 150.000 km) εγγύηση της Kia. Η εγγύηση καλύπτει επίσης τις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου