top icon
Κόσμος

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα με 185 χλμ./ώρα και με 7 επιβάτες σε BMW X1! (video)

Παρότι δεν είχε δίπλωμα, πήγαινε με τέρμα το γκάζι με τη X1, έχοντας στο εσωτερικό του SUV 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο μικρών παιδιών.

Πολύ σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας νεαρός στη Φλόριντα, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 185 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο ταχύτητας είναι 105 χλμ./ώρα. Το χειρότερο για τον ίδιο είναι πως, κατά τον έλεγχο, η αστυνομία διαπίστωσε πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου φιλοξενούνταν παραπάνω άτομα από αυτά που επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα, στην πενταθέσια BMW X1 επέβαιναν 7 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων δύο μικρών παιδιών ηλικίας 2 και 4 ετών, που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο State Road 50, με το τοπικό γραφείο του Σερίφη, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να χρησιμοποιεί το συμβάν ως ευκαιρία για να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους οδηγούς, αναφέροντας: «Τα καλά νέα είναι ότι είχαμε κενή θέση στο “Iron Bar Lodge” για τον μικρό μας δαίμονα ταχύτητας, ο οποίος τώρα είτε θα μάθει να οδηγεί σαν άνθρωπος με κοινή λογική ή τουλάχιστον να μην οδηγεί στην πολιτεία Brevard!!».

Τον οδήγησαν στη φυλακή

Ο 19χρονος προσκόμισε ένα δελτίο που είχε εκδοθεί από το κράτος και ισχυρίστηκε ότι είχε άδεια οδήγησης. Ωστόσο, η αστυνομία απάντησε πως τέτοιου είδους άδεια δεν υπάρχει στην πολιτεία Brevard. Οπότε τον συνέλαβε και τον οδήγησε στη φυλακή.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός εναντίον αστυνομικού: Τον κυνήγησε για υπερβολική ταχύτητα

Ο νεαρός βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαριών, αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει τον δικαστή. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και το χειρότερο, ότι είχε δύο μικρά παιδιά χωρίς στηρίζονται στα κατάλληλα συστήματα συγκράτησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι ποινές θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

Πηγή: carscoops.com

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ