top icon
Κόσμος

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Hyundai Tucson

Οι αλλαγές αφορούν το εσωτερικό, αλλά και μερικώς το εξωτερικό του Hyundai Tucson.

Τα τελευταία χρόνια η Hyundai συνηθίζει να παρουσιάζει πρώτα τα μοντέλα της στην εγχώρια, κορεατική αγορά και μετά στην παγκόσμια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι πρώτες εικόνες έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχεδιαστικά και όσον αφορά το εξωτερικό του Tucson οι αλλαγές δεν είναι εκτεταμένες, το αντίθετο μάλιστα, καθώς αυτές εστιάζουν στη μάσκα και τα προστατευτικά χαμηλά στο αμάξωμα, που το κάνουν να δείχνει πιο πλατύ.

Hyundai

Το εσωτερικό έχει μεγάλες αλλαγές, με το ταμπλό να έχει ανασχεδιαστεί πλήρως. Οι οθόνες βρίσκονται στη σειρά, όπως και στο Ioniq 5, με τη διαγώνιό τους να είναι 12,3 ίντσες. Όπως και στο αδελφό ηλεκτρικό μοντέλο, το σήμα της εταιρείας στο τιμόνι έχει αντικατασταθεί με τέσσερις τελείες, που μεταφράζονται στο γράμμα «H», σύμφωνα με τον κώδικα Morse.

Νέα είναι και τα χειριστήρια του κλιματιστικού, ενώ έχουν προστεθεί περισσότερα φυσικά πλήκτρα. Πέρα από αυτά συναντάμε και μικρά περιστροφικά χειριστήρια με οθόνες για το AC, αλλά και δυο ακόμα για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος. Οι αεραγωγοί ακολουθούν την ίδια λογική που είχε μέχρι τώρα και κάνουν το εσωτερικό να μοιάζει πιο πλατύ.

Hyundai

Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μετακομίσει από την κεντρική κονσόλα στην κολόνα του τιμονιού, επιτρέποντας έτσι στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα νέο περιβάλλον, πιο πρακτικό. Εκεί βρίσκουμε πλέον μια υποδοχή για επαγωγική φόρτιση του smartphone και δυο μεγάλες ποτηροθήκες. Σύντομα η Hyundai αναμένεται να επανέρθει με περισσότερο υλικό και πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές.

Hyundai

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ