top icon
Κόσμος

Opel Experimental: Το πρωτότυπο που δείχνει το μέλλον της γερμανικής εταιρείας

Το νέο πρωτότυπο της Opel με το όνομα Experimental θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου τον Σεπτέμβριο.

Το Opel Experimental είναι το νέο concept της γερμανικής εταιρείας που θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία της νέας φιλοσοφίας της. Θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA Mobility) που θα γίνει μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου.

«Το Opel Experimental δείχνει ξεκάθαρα το όραμά μας για ολόκληρη τη μάρκα, όχι μόνο για ένα μοντέλο. Δείχνει το μέλλον της Opel και θα επηρεάσει όλα τα οχήματα παραγωγής της επόμενης γενιάς. Συμβολίζει αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε με την Opel» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Florian Huettl.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Opel Experimental αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Bold and Pure που πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο GT X Experimental. Το νέο concept car της Opel δηλώνει τη δυναμική παρουσία της μάρκας μέσα στον Όμιλο Stellantis, δίνοντας νέα πνοή στους πυλώνες της μάρκας Detox, Modern German και Greenovation.

Επίσης, θα είναι το πρώτο Opel που θα έχει το νέο Opel «Blitz» που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Το αιχμηρό, νέο λογότυπο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο κέντρο του Opel Compass, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των εμπρός, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων της Opel.

Το νέο πρωτότυπο Opel Experimental συνεχίζει τη μακρά και επιτυχημένη παράδοση των πρωτότυπων αυτοκινήτων «made in Russelsheim», μια παράδοση που ξεκίνησε το 1965, όταν η Opel παρουσίασε το θρυλικό Experimental GT.

Opel Experimental concept

Opel Experimental concept

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ