Επικαιρότητα Κόσμος

Ουάσιγκτον - μειώνει το όριο ταχύτητας στους κατοικημένους δρόμους στα 20 μίλια

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας των ΗΠΑ δήλωσε ότι θα μειώσει το όριο ταχύτητας στους περισσότερους τοπικούς δρόμους της πόλης κατά 20% σε 20 μίλια (32 χλμ./ώρα).

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δήλωσε ότι μειώνει το όριο ταχύτητας στους περισσότερους τοπικούς δρόμους της πόλης κατά 20%, σε 20 μίλια (32.18 χλμ.) την ώρα από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, σε μια προσπάθεια μείωσης των θανάτων. Τόνισε επίσης ότι η μείωση του ορίου ταχύτητας από 25 σε 20 μίλια, θα βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών επιβίωσης των ατόμων που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα, διευκρινίζοντας ότι η ταχύτητα είχε αυξηθεί στους άδειους δρόμους της πρωτεύουσας, ως αποτέλεσμα της επέλασης του κορονοϊού. Βέβαια, η μελέτη που έγινε για το θέμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ιδανική ταχύτητα είναι τα 15 μίλια ανά ώρα.

WDC

Τον Μάρτιο, η Μινεσότα και η Μινεάπολη και η Μινεσότα μείωσαν τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένους δρόμους στα 20 μίλια/ώρα, με το Πόρτλαντ και το Όρεγκον να τα έχουν κάνει αυτά από πέρσι. Οι θάνατοι των πεζών αυξήθηκαν κατά 42% την τελευταία δεκαετία και το 2018 έφτασαν τους 6.283 σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ (ο υψηλότερος αριθμός από το 1990).

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου