top icon
Νέα

Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο και έφερε τα λεφτά με παλέτα (δείτε το video)

Στο Ντουμπάι το χρήμα ρέει άφθονο. Ένας Σαουδάραβας θέλησε να δείξει την οικονομική του άνεση, σκορπώντας κυριολεκτικά τα λεφτά.

Οι βαλίτσες με χρήματα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Και στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής έχει αρκετούς θιασώτες. Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να αγοράσεις πλέον τίποτα ακριβό, αφού το απαγορεύει ο νόμος.

Στο Ντουμπάι, ωστόσο, οποιαδήποτε αγορά μπορεί να γίνει τοις μετρητοίς. Τρανό παράδειγμα το παρακάτω video που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok.

Ένας Σαουδάραβας, επιθυμώντας προφανώς να κάνει επίδειξη της οικονομικής του ευρωστίας, μετέβη σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, κρατώντας στα χέρια δεσμίδες με χαρτονομίσματα. Αφού πρόσφερε μία δεσμίδα στην κυρία που αντίκρισε μπροστά του λέγοντάς της «να πιεις έναν καφέ», στη συνέχεια ζήτησε το αφεντικό της εταιρείας.

λεφτά

Δύο άτομα τον ακολουθούν, κρατώντας μια κινητή πλατφόρμα τύπου παλέτα, στην οποία πάνω υπάρχουν δεκάδες δεσμίδες με χρήματα. Αφού έδειξε τα λεφτά που κουβαλά, απαίτησε το ακριβότερο αυτοκίνητο, η οποία ήταν μια Ferrari SF90. Τα 2,2 εκατ. που κοστίζει όμως, του φάνηκαν λίγα, οπότε ζήτησε κάτι πιο πολυδάπανο.

Τον αναζητούν οι Αρχές

Το video έγινε θέμα παγκοσμίως και προφανώς στο Ντουμπάι. Ο άνδρας έκανε το «κομμάτι» του, αλλά στις Αρχές του Εμιράτου δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος που προσέγγισε και συμπεριφέρθηκε στους υπαλλήλους και τον επιχειρηματία.

Η αστυνομία τον αναζητεί, καθώς προσέβαλε με τη συμπεριφορά του τόσο τους εργαζομένους, όσο και την πόλη την ίδια. Επίσης, δεν αποκλείεται να του απαγγελθεί κατηγορία για προσβολή του δημοσίου συμφέροντος. Για «μαύρο χρήμα», ούτε λόγος να γίνεται. Εκτός αν το δικαιολογούν με άλλους τρόπους εκεί, τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

Βέβαια, δεν αποκλείεται και όλο αυτό να είναι ένα στημένο κόλπο του κυρίου, προκειμένου να κερδίσει likes στο Tik Tok. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα αντιμετωπίσει επιπλέον κατηγορίες.

@ace876media.ent1

😂 😂 hey you work here … go buy coffee #luxurycars #dubai #localdubai #viral #trending #azadamazon

♬ original sound – Ace876media

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ