top icon
Επικαιρότητα

Porsche: Μπόνους €9.000 στους εργαζόμενους της

Η Porsche ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δώσει στους εργαζομένους της μια έκτακτη οικονομική απολαβή, υπό τη μορφή μπόνους, ύψους €9.000, λόγω των υψηλών επιδόσεων και αποτελεσμάτων της γερμανικής εταιρείας το 2019.

Σύμφωνα με σημερινές ανακοινώσεις της ιθυνόντων της Porsche, η απόφαση για την καταβολή του καθιερωμένου, εδώ και χρόνια, ετήσιου μπόνους προς τους εργαζομένους της ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, σε συνεργασία με τα συνδικάτα των εργαζομένων, στις αρχές του χρόνου, πριν το ξέσπασμα της διαβόητης επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Το ποσό που αναλογεί σε κάθε εργαζόμενο της γερμανικής εταιρείας ανέρχεται στα €9.000, ενώ επιπλέον €700 θα καταβληθούν για κάθε έναν από αυτούς είτε στο «κοινό» συνταξιοδοτικό ταμείο Porsche VarioRente είτε σε οποιονδήποτε άλλο αντίστοιχο φορέα.

«Οι θετικές εξελίξεις στην Porsche είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης, ομαδικής προσπάθειας. Όλοι έχουν συμβάλει σε αυτό. Ο καθένας πρέπει να επωφεληθεί από την επιτυχία αυτή, η οποία αποτελεί προϊόν όλων των συναδέλφων μας. Όλοι εργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την Porsche την περασμένη χρονιά. Είναι μέρος της κουλτούρας μας να ανταμείβουμε το εργατικό μας δυναμικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας, Oliver Blume.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στη σχετική της ανακοίνωση, η Porsche προτρέπει τους εργαζομένους της να καταβάλουν – σε εθελοντική πάντα βάση – μέρος του ποσού αυτού σε φορείς και δράσεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση των συνεπειών του νέου κορονοϊού στην ευρύτερη κοινότητα.

Όπως κατέστη γνωστό, τα μέλη του ΔΣ έχουν δωρίσει έως τώρα σε αντίστοιχους σκοπούς και δράσεις ποσά ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ