top icon
Κόσμος

Porsche: Νέο infotainment για Cayenne, Panamera και 911

Η Porsche λανσάρει την έκτη γενιά του συστήματος infotainment στις Cayenne, Panamera και 911.

Οι πιο σημαντικές καινοτομίες που εισάγει το νέο infotainment της Porsche περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του Apple Music και Apple Podcasts καθώς και την ασύρματη υποστήριξη Apple CarPlay.

Επιπλέον, το Android Auto περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο «μενού» του συστήματος σε συνδυασμό με τον φωνητικό βοηθό Voice Pilot που πλέον μπορει να κατανοήσει τις οδηγίες του χρήστη σε καθομιλουμένη γλώσσα.

Από εκεί και πέρα, το σύστημα πλοήγησης που ενσωματώνει το PCM 6.0 έχει μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων με αποτέλεσμα να εμφανίζει τις πληροφορίες του πιο γρήγορα.

Επισης το PCM 6.0 της Porsche διασφαλίζει επίσης ότι οι ενημερώσεις λογισμικού θα είναι δυνατές χρησιμοποιώντας τεχνολογία over-the-air.

Στο μέλλον, το σύστημα θα μπορεί επίσης να παράγει ήχους, ή πιο σωστά, μουσική που θα προσαρμόζεται δυναμικά στο στυλ οδήγησης.

Porsche infotainment

Επιπλέον δυνατότητες από την Porsche

Μία ακόμα δυνατότητα του νέου infotainment της Porsche είναι η ενσωμάτωση του Android Auto. Εκτός από τα Apple iPhone, τα smartphone με το λειτουργικό σύστημα Google Android μπορούν επίσης τώρα να ενσωματωθούν στα συστήματα ψυχαγωγίας των μοντέλων Porsche μόλις το κινητό τηλέφωνο συνδεθεί μέσω καλωδίου USB.

Χάρη στην υποστήριξη των Apple Music και Apple Podcasts οι οδηγοί των μοντέλων της Porsche με συνδρομή στην πρώτη υπηρεσία θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 75 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις καθώς και πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς «ζωντανής ροής» της Apple Music Country, μέσω μιας δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο από την Porsche διάρκειας τριών ετών.

Porsche infotainment

Χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα φωνητικών εντολών, ο οδηγός μπορεί απλά να πει «Hey Porsche» και το όχημα να εκτελεί εντολές χωρίς ο χειριστής του να χρειάζεται να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι ή τα μάτια του από το δρόμο.

Για παράδειγμα, λέγοντας την φράση «Χρειάζομαι βενζίνη» το σύστημα πλοήγησης του οχήματα βρίσκει μια διαδρομή προς τον επόμενο σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων, ενώ με τη φράση «Κρυώνω» το σύστημα κλιματισμού αυξάνει αυτόματα την θερμοκρασία – η λειτουργία μασάζ στα καθίσματα μασάζ και ο ambient φωτισμός της καμπίνας μπορούν επίσης να ελεγχθούν με παρόμοιο τρόπο.

Επίσης, το Voice Pilot είναι μόνιμα online μαθαίνοντας συνεχώς νέες φράσεις. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, το σύστημα συνεχίζει να βελτιώνεται, παρέχοντας όλο και περισσότερη υποστήριξη στον οδηγό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche infotainment
  • Porsche infotainment
  • Porsche infotainment
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ