top icon
Κόσμος

Πώς σας φαίνεται η ιδέα ενός roadster από τη Lancia;

Αν και η μεγάλη επιστροφή της Lancia δεν περιλαμβάνει ένα roadster μοντέλο, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στα όνειρα των φίλων της ιταλικής φίρμας και όχι μόνο.

Η αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός με την παρουσίαση της νέας Ypsilon. Οι φίλοι της ιταλικής φίρμας σίγουρα περίμεναν αυτή τη στιγμή με μεγάλη ανυπομονησία και ακόμα μεγαλύτερη, για αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον, όσον αφορά τα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η τιμή της Lancia Ypsilon στην Ιταλία

Μετά τη Lancia Ypsilon, θα ακολουθήσουν, ένα crossover μοντέλο μέσα στο 2026 και δυο χρόνια μετά η Delta. Η μεγάλη επιστροφή θα συνοδευτεί και με εμπλοκή στους αγώνες ενώ δεν λείπουν τα όνειρα για επιστροφή μοντέλων με μεγάλο όνομα και ιστορία, αλλά και πιο διασκεδαστικών, όπως ένα ανοιχτό διθέσιο μοντέλο.

Κάτι τέτοιο αποτέλεσε έμπνευση για τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theophilus Chin ο οποίος σχεδίασε ένα roadster, έχοντας ως βάση το εμπρός μέρος της νέας Ypsilon, αλλά και, φυσικά, το Mazda MX-5, το απόλυτο μοντέλο του «είδους».

Lancia roadster

Χωρίς τους περιορισμούς που θέτει ένα μοντέλο παραγωγής, ο σχεδιαστής κατάφερε να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο ελκυστικό αισθητικά αυτοκίνητο από το MX-5, όχι μόνο όσον αφορά το εμπρός μέρος, αλλά και το πίσω του, με τα στρογγυλά φώτα LED να το κάνουν ξεχωριστό.

Η οροφή είναι μαλακή, αναδιπλούμενη, όπως αρμόζει σε ένα roadster, αλλά όχι και οι θόλοι, οι οποίοι αποτελούν δάνειο από τη νέα Ypsilon και δεν ταιριάζουν τόσο σε ένα roadster. Μια ωραία έμπνευση για τη δημιουργία – αναβίωση της Lancia Aurelia Spider, αλλά μάλλον δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, με δεδομένο ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσανατολίζονται στα SUV, αφαιρώντας από τη γκάμα τους μοντέλα ειδικής κατηγορίας.

Lancia roadster

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lancia roadster
  • Lancia roadster
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ