top icon
Κόσμος

Lancia Ypsilon: Ανακοινώθηκε η τιμή της υβριδικής έκδοσης στην Ιταλία

Άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών στην Ιταλία για τη νέα Lancia Ypsilon 2024 Cassina Limited Edition, που εφοδιάζεται με το ήπια υβριδικό σύνολο των 1,2 λίτρων.

Η νέα Lancia Ypsilon κάνει λανσάρισμα με μια ειδική έκδοση Cassina Limited Edition, η οποία εφοδιάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύνολο, 1,2 λίτρων με απόδοση 100 ίππων. Ένα σύνολο που συναντάμε και σε άλλα μοντέλα του oμίλου, όπως το Jeep Avenger e-Hybrid (διαβάστε τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις μας εδώ) και το Fiat 600.

Σε αυτή τη φάση που ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην ιταλική αγορά η Lancia Ypsilon είναι διαθέσιμη στην έκδοση mild hybrid, με τιμές που ξεκινούν από τα 28.000 ευρώ.

Lancia Ypsilon

Όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία της συγκεκριμένης έκδοσης, εφοδιάζεται με τον 1.2 κινητήρα των 100 ίππων, με ήπια υβριδικό σύστημα 48V, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 190 χλμ./ώρα. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά σε χαμηλές ταχύτητες και με λίγα χιλιόμετρα.

Lancia Ypsilon

Η κατανάλωση σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP, είναι 4,6 λτ. /100 χλμ., ενώ η εκπομπές CO2 είναι 103 γρ./χλμ.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό Lancia Ypsilon είναι και επίσημα εδώ

Ο βασικός εξοπλισμός της ειδικής έκδοσης Cassina Limited Edition έχει μεταξύ άλλων: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα πολυμέσων S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation) της Lancia, με οθόνες που έχουν διαγώνιο 10,25 ίντσες, θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα 180 μοιρών και το κεντρικό τραπέζι με την υπογραφή Cassina, που έκανε εντύπωση πριν ακόμα παρουσιαστεί το αυτοκίνητο.

Lancia Ypsilon

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ