top icon
Κόσμος

Πώς θα αποκτήσεις Ferrari Purosangue με 18.500 ευρώ!

Όπως ίσως θα φαντάζεστε αυτή η τιμή είναι εντυπωσιακά χαμηλή για να αφορά μια Ferrari Purosangue σε κανονικό μέγεθος.

Άραγε υπάρχουν άνθρωποι που θα ξόδευαν, -για να μην πούμε σπαταλούσαν- 18.500 ευρώ για να αγοράσουν μια Ferrari Purosangue σε 1:8 κλίμακα; Ρητορική η ερώτηση, καθώς προφανώς υπάρχουν αυτοί που θα έδιναν με χαρακτηριστική ευκολία αυτά τα χρήματα για να βάλουν στη συλλογή τους ένα τόσο καλά κατασκευασμένο μοντελάκι.

Η συγκεκριμένη Ferrari Purosangue είναι διαθέσιμη, όπως και η κανονική, σε διάφορες εξωτερικές αποχρώσεις, ενώ προσφέρει και την επιλογή για διαμόρφωση του εσωτερικού, ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Ferrari Purosangue scale

Ferrari Purosangue σε 1:8 κλίμακα

Υπεύθυνη γι’ αυτή τη δημιουργία -και όχι μόνο- είναι η Amalgam. Γνωστή για την προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνει σε όλες τις κατασκευές της και κάνουν αυτά τα υπό κλίμακα μοντέλα να ξεχωρίζουν, τόσο αισθητικά, όσο και στην τιμή τους. Αυτή αγγίζει και ξεπερνούν αυτή ενός κανονικού μοντέλου και σίγουρα δεν απευθύνονται στον καθένα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα κατασκευάσει μόλις 199 μοντέλα της Ferrari Purosangue. Σύμφωνα με την Amalgam για την εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου απαιτήθηκαν πάνω από 3.000 ώρες, ενώ για την κατασκευή του χρειάζονται 300 ώρες, από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, με το μήκος του αυτοκινήτου να αγγίζει τα 62 εκατοστά.

Ferrari Purosangue scale

Ferrari Purosangue σε 1:8 κλίμακα

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ