top icon
Κόσμος

Προετοιμάστε το Mazda σας για την άνοιξη και το καλοκαίρι

H Mazda προσφέρει τη δυνατότητα επιθεώρησης του συστήματος κλιματισμού, καθώς και της εγκατάστασης ενεργού καθαρού φίλτρου καμπίνας σε συμφέρουσα τιμή σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.

Η πρόληψη πάντα ανταμείβει. Είτε αφορά τη φροντίδα για την υγεία της οικογένειάς σας, των κατοικίδιών σας, είτε αφορά τη φροντίδα του σπιτιού σας, των οικιακών σας συσκευών ή του αυτοκινήτου σας. Ο διεξοδικός έλεγχος του οχήματός σας μετά τον χειμώνα, που αποτελεί μια δύσκολη περίοδος για το αυτοκίνητό, αλλά και πριν από το καλοκαίρι, που συνήθως πραγματοποιούνται πολλά ταξίδια, είναι σίγουρα μια σοφή επιλογή. Τώρα, η Mazda σας προσφέρει τη δυνατότητα επιθεώρησης του συστήματος κλιματισμού, καθώς και της εγκατάστασης ενεργού καθαρού φίλτρου καμπίνας σε συμφέρουσα τιμή σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.

Mazda summer

Τώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά την περίοδο της άνοιξης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ενδελεχής έλεγχος του οχήματός σας από εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Mazda. Το service γίνεται με χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών και υγρών εγκεκριμένων από τον κατασκευαστή. Ο έλεγχος διασφαλίζει ότι το όχημά σας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το καλοκαίρι, έτοιμο δηλαδή να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις διαδρομές σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Mazda summer

Επιπλέον, η εγκατάσταση του ενεργού καθαρού φίλτρου καμπίνας κάνει τα ταξίδια σας πιο ασφαλή, καθώς προστατεύει όλους τους επιβάτες από σωματίδια αλλεργιογόνων, αλλά και από επιβλαβή αέρια. Σε σύγκριση με τα κανονικά φίλτρα αέρα, τα ενεργά καθαρά φίλτρα καμπίνας είναι πιο αποτελεσματικά στο να συλλάβουν αυτά τα σωματίδια και να εξουδετερώσουν το όζον και τις δυσάρεστες οσμές, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πονοκεφάλους, βήχα ή ερεθισμό των ματιών. Το φίλτρο τώρα προσφέρεται με έκπτωση 20%.

Mazda summer

Όμως, εκτός από ασφάλεια κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών ταξιδιών χρειαζόμαστε και άνεση, άρα χώρο. Είτε πρόκειται για βόλτα με ποδήλατο, μια εκδρομή για κάμπινγκ, είτε για ένα road trip προκειμένου να ανακαλύψετε τα μυστικά μιας πόλης, ένα είναι σίγουρο: οι σχάρες οροφής,οι ειδικές θήκες αποσκευώνκαθώς και οι βάσεις ποδηλάτων θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Όλος αυτός ο πρακτικός εξοπλισμός είναι πλέον διαθέσιμος με έκπτωση 20% σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mazda. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές σε όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mazda.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ