top icon
Επικαιρότητα

Πρόσβαση σε 150.000 δημόσια σημεία φόρτισης με την υπηρεσία We Charge της VW

Η υπηρεσία We Charge προσφέρει τρία διαφορετικά τιμολόγια, με ή χωρίς πάγια συνδρομή, καλύπτοντας 150.000 σημεία φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τις παραγγελίες του ηλεκτρικού ID.3 να ξεκινούν σήμερα, η VW πραγματοποιεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζοντας την δική τα υπηρεσία φόρτισης σε δημόσιους σταθμούς και σημεία ανά την Ευρώπη (πάνω από 150.000 στο σύνολο), που φέρει τον διακριτικό τίτλο «We Charge».

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η υπηρεσία We Charge έχουν τρία διαφορετικά τιμολόγια και προνόμια καθώς είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις διαφόρων χρηστών. Το βασικό πρόγραμμα φέρει την ονομασία We Charge Free και δεν περιλαμβάνει μηνιαία χρέωση (βλ. πάγιο) για τον πελάτη παρέχοντας πρόσβαση μέσω μιας απλής κάρτας – η VW υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στους οδηγούς που σπάνια χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για να φορτίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά τους.

Το πρόγραμμα We Charge Go προσφέρει χαμηλότερες τιμές στις φορτίσεις και είναι η ιδανική επιλογή για τακτικούς χρήστες δημόσιων σημείων φόρτισης. Τέλος, στο We Charge Plus εστιάζει στους… πολύ τακτικούς χρήστες δημόσιων σταθμών, οι οποίοι, για παράδειγμα, πληρώνουν 0,30€ ανά kWh στο δίκτυο ταχείας φόρτισης της κοινοπραξίας Ionity στη Γερμανία (ακολουθεί αναλυτικός πίνακας).

We Charge

Η υπηρεσία We Charge προσφέρει πολλές ψηφιακές λειτουργίες που σχετίζονται με τη φόρτιση, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω της εφαρμογής We Connect ID. Με αυτή, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν εύκολα όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης We Charge παρέχοντας παράλληλα σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα εκάστοτε τιμολόγια καθώς και για τη διαθεσιμότητα των σημείων φόρτισης. Στο μέλλον, η εφαρμογή θα δώσει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να εντοπίζουν τα σημεία φόρτισης που λειτουργούν με ενέργεια που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

Επιπλέον, μέσω του We Charge, η VW προσφέρει στους χρήστες τον εποτοίχιο φορτιστή ID. Charger Connect / Pro για φόρτιση στο σπίτι, πρόσβαση σε πρόσθετες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως στατιστικά που σχετίζονται με τη φόρτιση, καθώς και τηλεχειριστήριο.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, το VW Group ανακοίνωσε ότι μέσα στα επόμενα 10  χρόνια ο γερμανικός όμιλος θα παρουσιάσει περί τα 75 ηλεκτρικά μοντέλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ