Επικαιρότητα Κόσμος

Πρώτη γεύση από το ανανεωμένο Hyundai Kona και το νέο Kona N Line

Η Hyundai μας δίνει μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο Kona και την σπορτίφ έκδοσή του που φέρει την ονομασία N Line.

Το Hyundai Kona, το γνωστό και μη εξαιρετέο B-SUV της κορεάτικης εταιρείας, ανανεώνεται στα σημεία υιοθετώντας την παγκόσμια σχεδιαστική ταυτότητα Sensuous Sportiness της μάρκας. Παράλληλα, όπως επισήμως ανακοινώθηκε σήμερα, η γκάμα του μοντέλου ενισχύεται από μια έκδοση με σπορτίφ χαρακτηριστικά, η οποία φέρει την ονομασία N Line.

Προς το παρόν, η Hyundai κρατά κλειστά τα χαρτιά της δίνοντας στη δημοσιότητα λιγοστές πληροφορίες σε συνδυασμό με τρεις, όχι και τόσο αποκαλυπτικές, φωτογραφίες του μοντέλου.

Hyundai Kona

Στις σχετικές της αναφορές η κορεάτικη εταιρεία κάνει λόγο για ένα «φαρδύτερο παρουσιαστικό», σε συνδυασμό με ένα εμπρός μέρος με πιο αιχμηρά σχεδιαστικά στοιχεία. Το όλο πακέτο θα ολοκληρώνεται από τα νέα φώτα ημέρας (DRL), ενώ ανανεωμένο θα είναι και το σχήμα των εμπρός προφυλακτήρων.

Για πρώτη φορά, η γκάμα του B-SUV της μάρκας θα ενισχυθεί από την έκδοση N Line, η οποία θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τα πιο αεροδυναμικά βοηθήματα, τον πιο επιθετικό προφυλακτήρα και τις διαφορετικές εισαγωγές αέρα.

Προς ώρας, η Hyundai δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία παρουσίασης της ανανεωμένης γκάμας του μοντέλου.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου