top icon
Επικαιρότητα

Το πρωτότυπο MI-TECH της Mitsubishi στο Τόκιο

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο SUV δύο θέσεων χωρίς… πόρτες και οροφή, αλλά με τέσσερις στο σύνολο ηλεκτροκινητήρες, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Η ιαπωνική εταιρεία μας είχε ήδη προϊδεάσει προ ημερών για την πρεμιέρα ενός ενδιαφέροντος πρωτοτύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο – και σήμερα ήρθε η ώρα ώστε να μας αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Το ΜΙ-TECH, όπως επισήμως ονομάζεται, είναι ένα «ασυνήθιστο» SUV, με δύο μόλις θέσεις στο εσωτερικό και σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από την απουσία θυρών και οροφής. Προς το παρόν, οι ιθύνοντες της Mitsubishi αποφεύγουν να δώσουν στοιχεία για το μέγεθος του αυτοκινήτου περιοριζόμενοι σε αναφορές που αφορούν τις κινητήριες μονάδες του.

Εδώ, το «παρών» δίνουν τέσσερις στο σύνολο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι καταφέρνουν να προσδώσουν στο MI-TECH χαρακτηριστικά τετρακίνησης για κίνηση σε κάθε είδους επιφάνεια. Και εδώ όμως δεν δίνονται στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος της Mitsubishi είναι να προϊδεάσει το κοινό με το εν λόγω πρωτότυπο για τη νέα γενιά των downsized plug-in υβριδικών κινητήρων της, τους οποίους ετοιμάζεται να εγκαταστήσει σε «μικρά» SUV μοντέλα της γκάμας της.

Εν προκειμένω, τη θέση του παραδοσιακού θερμικού κινητήρα έχει «καταλάβει» ένας κινητήρας/γεννήτρια που θα επιτρέπει στο εκάστοτε PHEV όχημα της ιαπωνικής εταιρείας να κινείται υβριδικά ή αμιγώς με την αρωγή ρεύματος.

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, η όλη διάταξη θα περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τεχνολογία Active Yaw Control, σε κάθε άξονα.

Εκτός από το πρωτότυπο MI-TECH, η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο Τόκιο ένα ακόμα: το Super Height K-Wagon._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ