top icon
Κόσμος

Skoda Enyaq RS Race: Το μέλλον της Skoda στους αγώνες

Το πρωτότυπο Enyaq RS Race παρουσιάζει το μέλλον που προωθεί τη βιωσιμότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δίνει μια άλλη διάσταση στη μάρκα.

Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο που αφορά ένα πρωτότυπο αγωνιστικό μοντέλο, το οποίο αξιοποιώντας την εμπειρία της Skoda στους διεθνείς αγώνες Ράλλυ, παρουσιάζει το μέλλον της τσεχικής εταιρείας, που έχει ως βάση τη βιωσιμότητα.

Skoda Enyaq RS Race

Το Enyaq RS Race θα αποτελέσει την πλατφόρμα εξέλιξης νέων τεχνολογιών για μελλοντικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραγωγής. Την αφετηρία αποτελούν τα παιχνίδια, με το Enyaq RS Race να διαδέχεται τα Vision GT και το πιο πρόσφατο Skoda Fabia RE-X.

Αυτό το πρωτότυπο προσφέρει επίσης σημαντικές πληροφορίες για το πώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους αγώνες μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της μετάβασης προς ένα δυναμικό και βιώσιμο μέλλον.

Skoda Enyaq RS Race

Την πλατφόρμα για τη δημιουργία αυτού του concept αποτέλεσε το Skoda Enyaq Coupe RS. Το πρωτότυπο μοντέλο εφοδιάζεται με τετρακίνηση και αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που του παρέχει η ευέλικτη πλατφόρμα Modular electric drive matrix του Volkswagen Group, όσον αφορά τις επιδόσεις.

Σχεδιαστικά διακρίνεται για την επιθετική προσέγγιση, που τονίζεται από μια μεγάλη πίσω πτέρυγα η οποία παρέχει την απαραίτητη αρνητική δύναμη. Επιπλέον, το επιθετικό εμπρός μέρος ττου Skoda Enyaq RS Race ενισχύει τη δυναμική του, ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους του, υπόσχεται δυναμικές επιδόσεις και ανάλογη οδική συμπεριφορά.

Skoda Enyaq RS Race

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Skoda Enyaq RS Race
  • Skoda Enyaq RS Race
  • Skoda Enyaq RS Race
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ