top icon
Επικαιρότητα

Στη Φρανκφούρτη το νέο Opel Vivaro Surf Concept

Ένα… περιπετειώδες Vivaro για όσους αρέσκονται στα θαλάσσια και όχι μόνο σπορ.

Πρόκειται, ασφαλώς, για ένα πρωτότυπο που βασίζεται στο «επιβατικό» Vivaro CrewCab van. Σημείο αναφοράς, πέρα από τις ειδικές θέσεις για δύο σανίδες του σερφ στην οροφή, ο «κλειστός» χώρος αποθήκευσης στο πίσω μέρος, όπου μπορούν να αποθηκευτούν όλες τα… βρεγμένα ή και λερωμένα σύνεργα των εκδρομέων σε θάλασσα ή βουνό. Αξίζει να σημειώσουμε πως η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 3,2 κ.μ. για την «απλή» έκδοση και στα 4 κ.μ. για αυτή με το «μακρύ» μεταξόνιο.

Την κίνηση στο Vivaro Surf Concept προσφέρει ένας BiTurbo CDTI πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει ίππους και ροπή 340 Nm, τιμές που του εξασφαλίζουν, σύμφωνα με την Opel, τελική ταχύτητα της τάξης των 180 χλμ./ώρα, μέση κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην έκδοση ecoFLEX της τάξης των 6,1 λιτ./100 χλμ. και 160 gr/χλμ., αντίστοιχα. Στον τεχνικό τομέα, αξίζει να σταθούμε στην ύπαρξη αερανάρτησης στον πίσω άξονα του αυτοκινήτου, η οποία επιτρέπει το «χαμήλωμα» του ύψους του κατά 70 χλστ.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η Opel σκοπεύει σε εύλογο χρονικό διάστημα να βγάλει στην παραγωγή τη συγκεκριμένη έκδοση σε περιορισμένο, όμως, αριθμό αντιτύπων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ