top icon
Κόσμος

Το μέλλον της Honda είναι ηλεκτρικό

Στην έκθεση CES στο Las Vegas η Honda θα αποκαλύψει τα μελλοντικά της πλάνα και μαζί ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο.

Τη νέα γενιά ηλεκτρικών μοντέλων της και παράλληλα τα πλάνα της για το μέλλον θα παρουσιάσει η Honda στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show) που θα γίνει στο Las Vegas 9 με 12 Ιανουαρίου 2024.

Η πρώτη ενδεικτική φωτογραφία αποκαλύπτει ένα μικρό μέρος του πρωτότυπου που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Αυτό το μοντέλο θα αποτελέσει τον προπομπό των εξελίξεων και το εισαγωγικό μοντέλο των επερχόμενων ηλεκτρικών οχημάτων που θα παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα.

Honda to Premiere New EV Series for Global Markets at CES 2024

Μεγάλος στόχος της Honda είναι η δημιουργία τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας στις οποίες θα έχουν πρόσβαση ένα ευρύ κοινό. Η ουδετερότητα άνθρακα είναι ψηλά στις προτεραιότητες της ιαπωνικής φίρμας, με μεγάλο στόχο απεξάρτησης το 2050.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού η Honda εστιάζει στην ηλεκτροκίνηση, θέλοντας μέχρι το 2040 να πουλάει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους στο Las Vegas και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2024, η ιαπωνική εταιρεία θα αποκαλύψει τα σχέδια μετασχηματισμού της.

Honda

Η Honda στην CES 2024 που θα γίνει στο Las Vegas

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ